Konseri yasakları ile gündeme gelen Melek Mosso: 'Aydınlık için şarkı söylemeye devam, beni asla susturamazlar'

Isparta'da yapacağı konser gerici derneklerin hedef göstermesi sonrası iptal edilen şarkıcı Melek Mosso, Mersin'de çıktığı sahnede; ''Aydınlık için şarkı söylemeye devam, beni asla susturamazlar'' dedi.

Konseri yasakları ile gündeme gelen Melek Mosso: 'Aydınlık için şarkı söylemeye devam, beni asla susturamazlar'

Isparta Uluslararası Gül Fesvitali kapsamındaki konseri, “halkın inanç ve gelenekleriyle uyuşmadığı” ve “ahlaksızlığa özendirdiği” iddiasıyla iptal edilen Melek Mosso, 20’nci Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda sahne aldı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı’nın da katıldığı konsere yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

''BENİ SUSTURAMAZLAR''

Konserde, yasaklara ilişkin konuşan Mosso, “İlerleyen günlerde daha da çoğalacağız. Niye tabii ki, çünkü müziği susturamadıkları için çoğalacağız. Melek Mosso’yu susturamadıkları için çoğalacağız. İstemeyenlere inat, karanlığa inat, aydınlık için şarkı söylemeye devam. Beni asla susturamazlar. Çünkü korkusuz, özgür kadınlar görmeyi istiyorum bu ülkede. Sadece ben değil, bütün çocuklarımız, kız çocuklarımızı, gençlerimizi, özgürce dans eden, şarkı söyleyen, giyinen, konuşan kadınlar görmek istiyorum bu ülkede” diye konuştu.

Etiketler
Melek Mosso Mersin Aydın Isparta