AKP'li belediyenin konser yasağı sonrası Aynur Doğan sessizliğini bozdu: 'Bizler 'kaslarınızı' geliştireceğiniz kum torbası değiliz'

AKP'li Derince Belediyesi'nin şarkıcı Aynur Doğan'ın konserini yasaklamasına tepkiler devam ederken; Doğan sessizliğini bozarak bir açıklama yaptı. Doğan yaptığı açıklamada ''Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değiliz'' dedi.

AKP'li belediyenin konser yasağı sonrası Aynur Doğan sessizliğini bozdu: 'Bizler 'kaslarınızı' geliştireceğiniz kum torbası değiliz'

Seslendirdiği Kürtçe şarkılarla bilinen Aynur Doğan'ın Derince'de 20 Mayıs'ta yapacağı konser AKP'li belediye tarafından iptal edilmiş; belediyenin söz konusu kararına tepkiler yükselmişti.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

CHP Lideri Kılıçdaroğlu başta olmak üzere siyasetçilerden gelen tepkilere rağmen sessiz kalan Aynur Doğan da sessizliğini yaptığı paylaşım ile bozdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğan, ''Aşıklar hakikatı ispatlayanlardır, biz de bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Gücümüzün yettiği, sevginizin olduğu her yerde paylaşarak birlikte büyüyeceğiz'' dedi.

''KUM TORBASI DEĞİLİZ''

Doğan ayrıca ''Bizler “kaslarınızı” geliştireceğiniz kum torbası değil ancak yüreğinizi ve vicdanlarınızı güçlendirmenin fırsatlarıyız'' ifadelerini kullandı.

Doğan'ın paylaşımı şöyle:

AKP'li belediyenin konser yasağı sonrası Aynur Doğan sessizliğini bozdu: 'Bizler 'kaslarınızı' geliştireceğiniz kum torbası değiliz' - Resim : 3

Etiketler
Konser Derince