Betül Altaylı ilk kitabı Suskun’u Suadiye’de okurlarına imzalıyor

İlk kitabı Suskun ile okurların karşısına çıkan Betül Altaylı, Suadiye'de imza günü düzenledi.

Betül Altaylı ilk kitabı Suskun’u Suadiye’de okurlarına imzalıyor

Haziran ayında psikolojik öğeler içeren ilk kitabı Suskun’u yayınlayan Betül Altaylı, bu akşam Suadiye’deki Penguen Kitabevi’nde imza günü düzenledi.

Betül Altaylı, DYK (Dağhan Külegeç Yayınları) tarafından basılan Suskun’da kitabın ana karakteri Avukat Merve üzerinden günümüzün birçok toplumsal sorununa parmak basıyor.

Altaylı, kitabının ana karakteri Merve üzerinden Türkiye’nin son yıllarda en öne çıkan konularından biri olan kadın cinayetlerinden çocuk istismarına, mobingden psikolojik tacize birçok konuyu güçlü kalemiyle okuyuşunun beğenisine sunuyor.

DKY YENİ YAZARLARI TÜRK EDEBİYATINA ARMAĞAN EDİYOR

DKY ise henüz 3 yıllık geçmiş olmasına rağmen bastığı birçok kitapla ses getiren bir yayınevi. Oyuncu Dağhan Külgeç ile annesi yazar ve oyuncu Ayşe Erbulak tarafından kurulan yayınevi, genç ya da yeni yazarları okuyucuyla buluşturmayı hedefliyor.

Yayınevi 2019’dan bu yana distopyadan mizaha, fantastik edebiyattan polisiyeye çok sayıda kitap yayınladı.

Tuğba İnceoğlu ‘‘Gece ve Gölgeler’’, Naz Kaya ‘‘Galata’da Yedi Renk’’, Nilay Türkmen ‘‘Eylemsiz’’, Özlem Barlok ‘‘Hayat Baydıysa Seni Böyle Alayım’’, Emel Şimşir ‘‘Kapan’’, Ecem Başol ‘‘Münzevinin Fısıltıları’’, Füsun Çağlar Yurtman ‘‘Aldatılan Aslında Senmişsin’’ kitabıyla öne çıkıyor.

Betül Altaylı ilk kitabı Suskun’u Suadiye’de okurlarına imzalıyor - Resim : 1

Etiketler
Urla