Süleyman Çakır ve Polat Alemdar EDHO'da mı buluşuyor?

Kurtlar Vadisinin iki yıldızı Polat Alemdar ve Süleyman Çakır, karakteri ile hafızalara kazınan Necati Şaşmaz ve Oktay Kaynarca'nın , Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde tekrar bir araya geleceği iddia edildi.

Süleyman Çakır ve Polat Alemdar EDHO'da mı buluşuyor?

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi dizisi işlediği konular ve oyuncularıyla uzun süre Türk halkının gönlünde taht kurmuştu. Polat Alemdar olarak dizide yer alan Necati Şaşmaz'ın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olacağı iddia edildi.

Necati Şaşmaz'ın Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır karakterini canlandıran ve şimdi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli, karakterini canlandıran Oktay Kaynarca ile yeniden aynı projede buluşacak olması izleyicilerde heyecan yarattı.

2022'de yeniden çekilmesi planlanan Kurtlar Vadisi Kaos dizisi öncesinde, Oktay Kaynarca ile uzun süre aynı dizide yer alan Necati Şaşmaz, eski partneri ile bir kez daha yan yana geleceği iddia edildi.

İddiaya göre Necati Şaşmaz, diziye Polat Alemdar karakteriyle katılacak ve dizide bir süre kalacak. Polat Alemdar, gizli devlet adamı olarak Hızır Çakırbeyli ve ailesiyle masaya oturacak.

KONU İLE İLGİLİ YAPIM ŞİRKETİNDEN RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Konu hakkında yapım şirketinden bir açıklama yapılmadı. Şaşmaz’ın diziye ne zaman dahil olacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

(posta)

Etiketler
Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Oktay Kaynarca