BursaFotoFest bu yıl sanal ortamda

Konuk ettiği usta fotoğrafçılar ile Türkiye ve Dünya fotoğrafını Bursa’da buluşturmayı amaçlayan BursaFotoFest 2020, 16 Ekim'de bu sefer sanal ortamda kapılarını açıyor.

BursaFotoFest bu yıl sanal ortamda

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle 16-24 Ekim 2020 tarihleri arasında ‘Uzak/Yakın’ temasıyla gerçekleştirilecek olan BursaFotoFest, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında bu yıl sanal olarak düzenleniyor.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Bölümü’nden Kamil Fırat’ın küratörlüğünü üstlendiği festivalde, usta fotoğrafçılar ile fotoğraf tutkunları sanal ortamda bir araya gelecek.

Söyleşi ve atölye çalışmaları festivalin youtube kanalında gerçekleştirilecek. Ayrıca sanal bir sergi alanı tasarlanacak ve tüm fotoğrafçıların projeleri bu bölümde yer alacak.

Bu yıl festivalin onur konuğu Ozan Sağdıç ayrıca ABD, İngiltere, Hindistan, Macaristan, İran, Fransa, Rusya, Almanya, Meksika, Abhazya, Bosna Hersek, Danimarka, Belçika, Afganistan ve Türkiye'den 160'ı aşkın proje festivalde yer alacak.

16 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'da BursaFotoFest'in youtube kanalında olacak festival açılışının ardından www.bursaphotofest.org sitesine girerek sergileri gezebileceksiniz.

Etiketler
Bursa Türkiye