Michael Jackson’ın hayatını anlatacak yeni bir film geliyor

Rock müziğin efsane isimlerinden Freddie Mercury’nin yaşamını ele alan ”Bohemian Rhapsody” filminin yapımcısı Graham King, Michael Jackson‘ın hayatını anlatacak bir film için çalışmalara başlandığını açıkladı.

Michael Jackson’ın hayatını anlatacak yeni bir film geliyor

Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı şu an bilinmiyor.

Graham King, pop müziğin kralı olarak adlandırılan sanatçının yaşamı ve müzik hakları için Michael Jackson’ın varisleriyle anlaştığını duyurdu. Filmin senaristliği için Gladiator, The Aviator ve Hugo ile Oscar‘a aday olmuş John Logan seçilmiş.

Bu senenin başlarında “Leaving Neverland” adlı bir belgesel yayınlanmış ve Jackson’ın cinsel istismar yaptığını iddiaları ile sanatçının hayranlarının tepkisini çekmişti. Ayrıca, Jackson’ın ailesi tarafından da dava edilmişti. Michael Jackson, hayattayken bu iddialar yüzünden de yargılanmıştı.

Öte yandan Jackson’ı temsil eden ve eserlerinin haklarını elinde bulunduran vakfın projeye izin vermiş olması, Graham King ve film ekibinin çocuk istismarı gibi konulara pek değinmeyeceğini, değinse de bu konuya Jackson’ın baş etmesi gereken suçlamalar olarak bakacağını anlatacak olduğu da tahmin etmesi zor bir şey değil.

Deadline filmin Jackson’ın hayatının sterilize edilmiş versiyonu olmayacağını söylüyor. Bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için filmin çıkması gerekecek gibi duruyor. Film için henüz bir stüdyo ile anlaşılmadı, dahası Machael Jackson’ı kimin canlandıracağı da henüz belli değil.

(Bağlantı Hatası)

Etiketler
Film