Beşiktaş Kelebek Festivali sona erdi

Kelebek Festivali hakkında açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, dezavantajlı gençlerin daima yanında olduklarını; hayatın her alanında yer almaları ve üretime katılabilmeleri konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Beşiktaş Kelebek Festivali sona erdi

Bu sene 13’üncüsü düzenlenen Kelebek Festivali, Uluslararası Rotary 2420. Bölge Rotaract Temsilciliği ve Beşiktaş Belediyesi iş birliğiyle 4 Haziran Pazar günü Dilek Sabancı Parkı’nda gerçekleşti.

2008 yılından bu yana her yıl bahar aylarında gerçekleşen ve dezavantajlı gruptaki çocukları eğlenceli birçok etkinlikle buluşturan Kelebek Festivali’nde sahne gösterileri, sanat ve el işi atölyeleri, müzik, dans, eğlenceli oyunlar ve birbirinden farklı aktiviteler yer aldı.

Dezavantajlı gruptaki çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliğe bu yıl Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen depremzede çocuklar ve aileleri de katıldı. ‘’Kozaları Yırtıp Uçma Zamanı’’ sloganıyla düzenlenen festivalde dezavantajlı bireyler ve çocuklar, depremden etkilenen arkadaşlarıyla bir araya gelerek festivali kutladı.

Festivalle ilgili konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş Belediyesi olarak dezavantajlı gençlerin daima yanında olduklarını; hayatın her alanında yer almaları ve üretime katılabilmeleri konusunda çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Etiketler
Beşiktaş AKP