İBB'ye yeni atama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük iştirak şirketlerinden Spor A.Ş.'nin yönetimine yeni atama yapıldı.

İBB'ye yeni atama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük iştirak şirketlerinden Spor A.Ş.'nin yönetimine yeni atama yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde iştirak yönetimleri belirlenmeye devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Muharrem Bulut’u görevlendirdi.

1989 yılında İBB’nin iştirak şirketi olarak kurulan İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret AŞ (Spor İstanbul), İstanbul genelinde 39 spor kompleksinin faaliyetlerini yürütüyor.

İmamoğlu geçtiğimiz aylarda Spor A.Ş. yöneticileri ile birlikte Okmeydanı’nda bulunan Cemal Kamacı Spor Kompleksi’nin inşaatını ziyaret ederek, kompleksin en kısa sürede bitirilmesi talimatını vermişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’nin yönetim kurulu üyeliğine CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Muharrem Bulut'u getirdi.

Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İBB Beşiktaş Meclis Üyesi ve BELTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İnan Güney, '' Değerli Yol Arkadaşım, abim, Beyoğlu Eski İlçe Başkanımız Sn.Muharrem Bulut, İBB İştirak şirketi Spor A.Ş yönetim kurulu üyeliğine atanmıştır. Örgüt emekçilerine sahip çıkan, Büyükşehir iştiraklerinde atamasında irade koyan İBB Başkanımız Sn Ekrem İmamoğlu’na, Beyoğlu İlçe Başkanımız Sn. Şahin Dil ve Yönetim Kurulu’na ve İl Başkanımız Sn. Canan Kaftancıoğlu’na teşekkür ediyor, Muharrem başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
Irak İstanbul Büyükşehir Belediyesi