CHP’li meclis üyelerinden İETT çalışanlarına 1 Mayıs ziyareti

İBB CHP Meclis Üyeleri Mesut Kösedağı ve Birkan Birol Yıldız, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde İstanbul halkı için fedakârca hizmet veren İETT çalışanlarını ziyaret etti.

CHP’li meclis üyelerinden İETT çalışanlarına 1 Mayıs ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Komisyonu’nun CHP’li üyeleri Mesut Kösedağı ile Birkan Birol Yıldız, İETT Genel Müdür Alper Hamdi Kolukısa ile birlikte işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü İETT çalışanlarına moral ziyareti yaparak kutladı.

Bugün öğle saatlerinde Kadıköy bölgesindeki İETT işçileriyle bir araya gelen Kösedağı ve Yıldız, kendilerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ve İBB CHP Meclis Grubu’nun selamlarını iletti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İBB CHP Meclis Üyesi Mesut Kösedağı, “1 Mayıs gününde, ülkenin içinden geçtiği zor şartlara rağmen İstanbul halkı için fedakârca alın teri döken İETT işçilerinin yanında olmak istedik. Koronavirün yayılmasını önlemek için normalden daha fazla direksiyon sallayan İETT çalışanlarının bayramını kutlayıp kendilerine özverili çalışmalarından dolayı İstanbul halkı ve İBB CHP Meclis Grubu adına teşekkür ettik” diye konuştu.

Sağlık çalışanları için 3 günde 105 sefer

Öte yandan İETT, 3 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca toplam 105 sefer düzenleyip sağlık çalışanlarını yolda bırakmayacak. İETT tarafından yapılan açıklamada bugün sağlık çalışanları için hastanelere 40 adet özel sefer düzenlendi.

Cumartesi günü 35, Pazar günü ise 30 sefer yapılacak. Ayrıca bugün tüm İstanbul’da 493 hatta 11 binden fazla sefer yapılırken, Cumartesi ve Pazar günleri de yine 493 hatta 7 bin civarında sefer gerçekleştirilecek.

Etiketler
İETT