İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı açıklaması: Hızlı bir süreç başlattık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerle bir araya geldi. İmamoğlu, İstanbul'un meydanları için çalışma başlattıklarını dile getirdi.

İmamoğlu'ndan Taksim Meydanı açıklaması: Hızlı bir süreç başlattık

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, T24 yazarları ve yöneticileriyle buluşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

T24'te yer alan habere göre, İmamoğlu, ""Meydanların düzenlenmesi konusunda ciddi ve hızlı bir süreç başlattık." dedi.

"TAKSİM VE DİĞER MEYDAN HALKA SORULUYOR"

"Meydanların düzenlenmesi konusunda ciddi ve hızlı bir süreç başlattık. 'Meydanlar konuşuyor' diye 20 meydan için halka soru sorduk. Taksim'den Ümraniye'ye, Beyazıt'tan Bakırköy'e kadar 20'ye yakın meydan için çalışma yapıyoruz."

"Şu anda İstanbul'da meydanlar çıplak, betonarme ve insansız, insandan arındırılmış. Meydan çalışmalarımız konusunda çok umutluyuz. Bu arada yarışmalar da düzenliyoruz; Haliç kıyıları, Sarayburnu, Salacak da bu çalışmalara dahil."

"Ben vakit geçtikçe toplumun mırıldanmasını, homurdanmasını bilen birisiyim. Ama görüş alıp planlama yapmazsınız, iyi sonuç ortaya koyamazsınız. Çok da uzun sürmeyecek; nisan, mayıs, haziran aylarında kamuoyunun önüne bir şey koyacağız."

"Taksim Meydanı'nda Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın bir çadırı var. Cumhurbaşkanlığı bu çadırı koydu, yazı yazdık, kaldırılmasını istedik ama kaldırmıyorlar."

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Taksim