İmamoğlu: İBB Başkanı olarak metro açılışına çağırılmadım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerle bir araya geldi. İmamoğlu, "Gayrettepe- Yeni havalimanı metrosu için 'ray kaynağı' töreni yapıldı. Bu törene İstanbul Belediye Başkanı olarak ben çağırılmadım." dedi.

İmamoğlu: İBB Başkanı olarak metro açılışına çağırılmadım

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, T24 yazarları ve yöneticileriyle buluşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na eşlik etti.

T24'te yer alan habere göre, İmamoğlu, "Gayrettepe- Yeni havalimanı metrosu için 'ray kaynağı' töreni yapıldı. Bu törene İstanbul Belediye Başkanı olarak ben çağırılmadım." diye konuştu.

"METRO TÖRENİNE BENİ ÇAĞIRMIYORLAR!"

"Gayrettepe- Yeni havalimanı metrosu için 'ray kaynağı' töreni yapıldı. Bu törene İstanbul Belediye Başkanı olarak ben çağırılmadım."

"İstanbul metrosu için altı hattın durmuş olan üç hattını başlattık. Devletin yatırım planına alınması ve Hazine'nin onay vermesi gerekiyor. Ne yazık ki ocak ayının ilk haftasında yayımlanan listede bu çalışma yer almadı. Sonra Ulaştırma Bakanı 'İmamoğlu hatları durdurdu' diyor. Ulaştırma Bakanı'na durumu anlattım, 'Ya bilmiyordum, ben de Sağlık Bakanı'ndan öyle duydum' dedi. Durum bu."

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Metro İstanbul Havalimanı