Beylikdüzü klasik 'Vadide Vals Adımları' konseriyle başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 16 Temmuz’da ‘Vadide Vals Adımları’ konseri ile başlıyor.

Beylikdüzü klasik 'Vadide Vals Adımları' konseriyle başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl beşincisini düzenlediği Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, 16 Temmuz’da ‘Vadide Vals Adımlarıkonseri ile başlıyor.

Konserde dünyaca ünlü keman virtüözlerinden Cihat Aşkın, Aşkın Ensemble ve soprano Görkem Ezgi Yıldırım’la birlikte İstanbullu müzikseverlere büyülü bir gece yaşatacak.

5. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, Yaşam Vadisi’nde başlıyor. Sanat yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle’nin yaptığı Beylikdüzü Klasik, 16 Temmuz akşamı, saat 21.00’de, dünyaca ünlü keman virtüözü Cihat Aşkın ve Aşkın Ensemble’ın ‘Vadide Vals Adımları’ konseri ile açılış yapacak.

Dede Efendi’nin Yine Bir Gülnihal’ı besteleyerek başlattığı Türk valsleri dönemi ve günümüze kadar gelen vals yolculuğu, Cihat Aşkın’ın keyifli anlatımı ve soprano Görkem Ezgi Yıldırım’ın eşliği ile izleyicilerle buluşacak.


TARİH: 16 Temmuz 2019, Salı

SAAT: 21:00

YER: Yaşam Vadisi Sahnesi

ADRES: Yaşam Vadisi 1. Etap, Adnan Kahveci Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası Beylikdüzü - İstanbul

Etiketler
Beylikdüzü Konser Temmuz