'Sevgili gerizekalı arkadaşlar': Levent Gültekin 'demokrasi' dedi, troller 'gaza' geldi

Gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'doğalgaz müjdesinin' ardından kişisel Twitter hesabında 'demokrasi' ve 'hukuk' vurgusu yapınca AKP'li Twitter kullanıcılarının hedefi oldu. Gültekin ise bu kişilere "Sevgili gerizekalı arkadaşlar, hangi kelimemde üzüntü var?" diye seslendi.

'Sevgili gerizekalı arkadaşlar': Levent Gültekin 'demokrasi' dedi, troller 'gaza' geldi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz'de 58 milyar metreküp doğalgaz bulunduğunu ileri sürmesi ve akabinde basın mensuplarından alkış beklemesi, dünden bu yana kamuoyunda en çok tartışılan konuların başında geliyor.

"(...) Basın mensuplarımız da hiç alkışlamıyor ha. Yanlış iş mi yaptık?"

İktidar cenahının basın mensuplarını 'alkışlayan' ve 'alkışlamayan' olarak ikiye ayırmasının etkileri, sosyal medyada da sürdü.

Gazeteci Levent Gültekin'in Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yaptığı "Yeraltı kaynağı bulmak elbette iyidir, fakat ülkeler gazla çalışsaydı yani yaşanabilir bir hale gelseydi Suudi Arabistan, Irak, İran, Venezuela gibi en yüksek rezerve sahip ülkelerde çalışırdı. Yani gaza değil demokrasiye, hukuka ihtiyacımız var" yorumu, trolleri 'ayağa kaldırdı.'

'Sevgili gerizekalı arkadaşlar': Levent Gültekin 'demokrasi' dedi, troller 'gaza' geldi - Resim : 1

AKP'ye yakın birçok Twitter kullanıcısı, Gültekin'i 'gelişmeye üzülmekle' suçladı. Gazetecinin yanıtı ise şu oldu:

"(...) Sevgili gerizekalı arkadaşlar, hangi kelimemde üzüntü var? Mağdur olmak için bu kadar yanıp tutuşmak İnsanda utanma olmayınca…"
Etiketler
Twitter Rize Levent Gültekin Şile