Ailesinden Cübbeli Ahmet'e 'Gülşen' hatırlatması: Yaşaması muhtemel acziyetini ibretle takip edeceğim

Cübbeli Ahmet'in damadının abisi, imam hatiplilere ilişkin açıklamasına tepki göstererek "Gülşen sürecini görünce Cübbeli'nin yaşaması muhtemel acziyetini ibretle takip edeceğim" dedi.

Ailesinden Cübbeli Ahmet'e 'Gülşen' hatırlatması: Yaşaması muhtemel acziyetini ibretle takip edeceğim

Cübbeli Ahmet olarak kamuoyunda tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün damadının abisi Muhittin Palazoğlu, imam hatiplilere ilişkin sözlerinden dolayı tepki gösterdi.

Palazoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Benim bildiğim İmam Hatip'te adalet ve saygı öğretilir. O ruhu bilmeyenler bu okulları ağızlarına pelesenk etmesinler. Her fikrin iyi/kötü temsilcisi var. İyiyi değil, menfaat ve şakşakçılığı kovalayan Cübbeli su üstünde kalmak için her dala sarılıyor" dedi.

Palazoğlu şöyle devam etti:

"Bugün Cübbeli'nin yaptığı, sözde haklarını savunduğu kardeşlerine hakarettir. Sarığın cübbenin altına saklanıp şakşakçılık yapmaktır. Gülşen sürecini görünce Cübbeli'nin yaşaması muhtemel acziyetini ibretle takip edeceğim… Yazık…"

NE OLMUŞTU?

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İmam Hatip okullarını eleştirdi. İmam Hatiplerde okuyan çocukların başka inançlara ilgi gösterdiğini söyleyen Cübbeli Ahmet, "Ben bütün Müslümanlığımı Mahmut Efendi'ye borçluyum. İmam Hatip'e gitseydim ne olacaktım şimdi bilmiyorum. Benim potansiyelim de olabilirdi. Ağzım laf yapıyor çünkü. Çok tehlikeli bir durum" dedi.

Etiketler
Cübbeli Ahmet Gülşen