Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a seslendi: Akşam gel dedim, süt dökmüş kediye döndün, kimmiş korkak?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu "hodri meydan" diyen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın karşısına çıkmamasına "Kimmiş korkak" sözleriyle yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a seslendi: Akşam gel dedim, süt dökmüş kediye döndün, kimmiş korkak?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a bir kez daha meydan okudu.

Erdoğan partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı'na seslenerek, ''Madem kendine bu kadar güveniyorsun, gücün yetiyorsa yüreğin varsa seçimlerde çık karşımıza birikimlerimizi vizyonlarımızı projelerimizi yarıştıralım. Çık karşıma kararı millet versin. Hodri meydan'' demişti.

Kılıçdaroğlu ise "Yakın bir gelecekten bahsetmiyorum, gel bu akşam yapalım. Bu akşam gelemeyeceksin. Hodri meydan kim, sen kim..." diyerek yanıt vermişti.

" />

"KİMMİŞ KORKAK"

Bugün Tokat'tan bir kez daha seslenen CHP lideri, "Sen kim bana meydan okumak kim? Bakanlarını, danışmanlarını al gel. Beslemelerini, oligarklarını al gel. İstersen prompter’ını da al gel. Yeter ki çık karşıma. Tek başıma olacağım. Verilmeyecek hesabım yok benim" dedi.

Kılıçdaroğlu, Tokat'taki konuşmasını Twitter'dan yeniden paylaşarak "Ne oldu Erdoğan, bağırıp çağırıyordun dün. Akşam gel dedim, süt dökmüş kediye döndün. Kimmiş korkak Erdoğan?" ifadesini kullandı.

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu