Üniversiteli Çağla Alara Pınarcı, konser alanında fenalaşıp hayatını kaybetti

Tatil için geldiği İstanbul’da konser alanında fenalaşıp yaşamını yitiren üniversite öğrenci Çağla Alara Pınarcı ile ilgili KüçükÇiftlik Park’tan açıklama yapıldı.

Üniversiteli Çağla Alara Pınarcı, konser alanında fenalaşıp hayatını kaybetti

Üniversite öğrencisi Çağla Alara Pınarcı, Kurban Bayramı tatili için erkek arkadaşıyla İstanbul’a geldi. 16 Temmuz tarihinde erkek arkadaşıyla birlikte katıldıkları konser esnasında fenalaşan genç kadın yaşamını yitirdi. Pınarcı’nın ölümüne ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında ifadesi alınan erkek arkadaşı daha sonra serbest bırakıldı.

Hayatını kaybeden Pınarcı’ya ait olduğu öne sürülen görüntüler ortaya çıktı. Şişli’deki konser alanının önünde kaydedilen güvenlik kamerası görüntülerinde, Pınarcı olduğu öne sürülen bir kadının, iki kişiden destek alarak yürüdüğü anlar yer aldı.

BirGün’de yer alan habere göre, görüntülerin yayınlanmasının ardından konserin gerçekleştiği KüçükÇiftlik Park’ın işletmesinden konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada Pınarcı’nın konserde öldüğü haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bilgisine yer verilerek “Soruşturma kapsamında polise teslim edilen güvenlik kamerası görüntülerinde de görebileceğiniz gibi genç arkadaşımızın sağlık durumunun iyi olmadığı güvenlik ekiplerimizin hassas gözlemleri sonucunda fark edilmiş ve hızlıca sağlık ekiplerine bilgi verilmesiyle kendisinin hastaneye sevki sağlanmıştır. Ardından hastanede yaşanan süreç ve vefat haberini basından üzülerek öğrendik. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyoruz” denildi.

Etiketler
İstanbul Konser Öğrenci Üniversite