AKP'li vekilden mahallenin elektrik sorununu anlatan muhtara: "Bu siyasi toplantı değil"

Bolu Mengen'de gerçekleştirilen toplantıda AKP'li vekilin mahallesindeki bir sorunu anlatan muhtarı "Bu bir siyasi toplantı değil" diyerek terslediği anların görüntüleri ortaya çıktı.

AKP'li vekilden mahallenin elektrik sorununu anlatan muhtara: "Bu siyasi toplantı değil"

Anketlerde oylarındaki düşüş net bir şekilde görülen AKP "sahaya" indi. Ancak AKP'li siyasetçilerin yurttaşlara yaklaşımı tepki çekti.

Gazeteci Metin Cihan sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım ile AKP'lilerin sorunları olan yurttaşlara yönelik tepeden bakan, rahatsız edici tavrını gözler önüne serdi.

Metin Cihan'ın paylaştığı videoda Bolu'da gerçekleştirilen toplantıda AKP'li Milletvekili Fehmi Tüpçü'nün bir sorunu aktaran muhtarı "Bu bir siyasi toplantı değil" diyerek azarladığı görüldü.

Videoda taleplerin dile getirilmesinin ardından muhtar, "2017 senesinde görüşmüştük sizinle elektrik konusunda. 2019 yılında yapılacağını söylemiştiniz. Ben de o kadar ömrümün olup olmadığını bilmiyorum demiştim. 2022 oldu. Ama herhangi bir yatırım olmadı. Yeni yazdığım yazıda da bana gelen cevap 2022 yılında da herhangi bir yatırım söz konusu değil" dedi.

AKP'li Tüpçü ise "Bu bir siyasi toplantı değil. Biz bölgenin insanıyız, seçilmişleriyiz, devlet burada mülki idare amirleriyle beraber. MHP ilçe başkanımız var, AK Parti ilçe başkanımız var, Sivil Toplum Örgütleriyle beraber bugün derdimiz, muradımız istişare edelim" dedi.

Metin Cihan videoya, "AK Parti sahaya inmiş ya. Video kovalıyorum. Neler konuşuluyor merak ediyorum. Mengen’de muhtarlara “derdinizi dinlemeye geldik” diyorlar. Muhtar söz alıp nazikçe derdini anlatıyor. Milletvekili @fehmikupcu14
“bu bir siyasi toplantı değil” diyor. Cevap vermeye tenezzül etmiyor" notunu düştü.

Etiketler
Bolu Elektrik Mengen