Önce Mahir Ünal ardından Numan Kurtulmuş; AKP'nin 19 yıl sonra yükseliş beklentisi

AKP'li Numan Kurtulmuş'un Diyarbakır'da yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki dönem Türkiye'nin yükseliş dönemi olacaktır" sözleri, akıllara AKP'li Mahir Ünal'ın, "Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü, asıl şimdi başlıyoruz" sözlerini getirdi.

Önce Mahir Ünal ardından Numan Kurtulmuş; AKP'nin 19 yıl sonra yükseliş beklentisi

GERÇEK GÜNDEM

AKP'nin üst düzey isimlerinden peş peşe dikkat çeken açıklamalar geliyor. Geçtiğimiz hafta, "Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz" diyen Mahir Ünal'ın ardından bugün benzer bir açıklama Numan Kurtulmuş'tan geldi. Kurtulmuş, "Önümüzdeki dönem Türkiye'nin büyük bir yükseliş dönemi olacaktır." diye konuştu.

KURTULMUŞ'TAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Diyarbakır'da "Türkiye'yi Yarınlara Taşımak" konulu konferans verdi.

Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, "Sadece Diyarbakır'ın, sadece Türkiye'nin meselesini değil; Hemen burnumuzun dibindeki Irak'taki, Suriye'deki, Ürdün'deki, Yemen'deki, Mısır'daki, Afrika'daki, Asya'daki mazlum milletlerin geleceğini de kuracak bir iradeyle konuşacağız. Bu çerçevede önümüzdeki dönem Türkiye'nin büyük bir yükseliş dönemi olacaktır. Türkiye'nin üzerinde yükseleceği kitle ise başta üniversite öğrencileri olmak üzere genç kardeşlerimizdir." dedi. Kurtulmuş'un bu sözleri dikkat çekti. Akıllara AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın "Biz daha yeni başlıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız her şey aslında hazırlıktı. Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz." ifadeleri geldi.

BİLDİRİCİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ünal'ın 'tam anlaşılamayan' ifadelerine medya ombudsmanı Faruk Bildirici tepki göstermişti. Bildirici, "Neyin hazırlığıydı? Gerçek ajandanızı 19 yıldır gizli tuttunuz da şimdi onu mu uygulamaya başlayacaksınız?” diye sormuştu.

Etiketler
Numan Kurtulmuş Mahir Ünal Diyarbakır Muş