Ece Erken isyan etti: 'Benim eşim doğal yollarla ölmedi ki yasımı sessiz sedasız yaşayayım'

Ece Erken geçtiğimiz aylarda öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kırkında bir paylaşım yapıp içini döktü.

Ece Erken isyan etti: 'Benim eşim doğal yollarla ölmedi ki yasımı sessiz sedasız yaşayayım'

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2021'de ortağı olduğu balıkçıda öldürüldü. Mahmutyazıcıoğlu'nun yaklaşık bir yıl önce evlendiği sunucu Ece Erken, Beşiktaş eski yönetim kurulu üyesi olan eşinin ölümünün ardından özellikle instagram hesabından çok sayıda paylaşımda bulundu. Erken eşinin vefatının 40. günü nedeniyle yaptığı paylaşımda hem sosyal medyadan tehditler aldığını hem de yaptığı paylaşımlar nedeniyle yakın çevresinden tepkiler aldığını söyledi.

Daha önceki mesajlarında soyadını söylemediği ''Bülent ağabey'' isimli kişiyi kalleşlikle suçlayan, Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman'a sitem eden Ece Erken, bu kez kendisini tehdit edenler olduğunu söyledi ama bu kişilerinkimler olduğunu açıklamadı.

‘‘SOSYAL MEDYADA İLK GÜNDEN BERİ TEHDİTLER ALMAMA RAĞMEN, KATİLLERİN PEŞİNE DÜŞTÜM"

"15.01.22 yazışmamız Dubai'ye yanıma geldiği sabah. Ve bugün canım Şafağımın 40'ı, sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün. Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın, eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız, ne giydiğim nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün...

Nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım, Allah bana kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum, oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum, hepsine buradan teşekkür ederim. Sosyal medyada ilk günden beri tehditler almama rağmen, katillerin peşine düştüm.''

Ece Erken isyan etti: 'Benim eşim doğal yollarla ölmedi ki yasımı sessiz sedasız yaşayayım' - Resim : 1

"TEHDİTLER ALIYORUM"

"Her insan bazen dökülür,lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşAllah" diyen Ece Erken konuşmasının devamında ise "Eşimi defnettikten sonra cenazeye geç gelen, gelmeyen, yapılan veya yapılmayan paylaşımlara bile tepki gösterip takipten çıktığım yakınları ve yakınlarım oldu, herkesin kendi hayatı, yakınlığı, haddim değildi ama yaptım ve pişman değilim. Benim eşim doğal yollarla ölmedi ki yasımı sessiz sedasız yaşayayım" dedi.

44 yaşındaki sunucu, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 2020 yılında evlenmişti. Savcılık, Mahmutyazıcıoğlu cinayetliyle ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Cinayetle ilgili iddianame henüz yazılmadı.

Etiketler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken