Tahşiyecilerden darbe hatırlatması: Aynı oyun yeniden sahnede

Daha önce FETÖ'nün kumpas davasıyla da gündeme gelen Tahşiyeciler grubu lideri Muhammed Doğan'ın avukatları açıklama yaparak haklarındaki iddiaların asılsız olduğunu ve 15 Temmuz darbe girişimi benzeri oyunun yeniden sahnede olduğunu iddia etti.

Tahşiyecilerden darbe hatırlatması: Aynı oyun yeniden sahnede

FETÖ tarafından Fethullah Gülen'in en büyük rakibi olarak görülen ve sürekli hedef gösterilen Tahşiyeci Muhammed Doğan'ın avukatları açıklama yaptı.

Nurmend isimli sitede yer alan açıklamada, FETÖ tarafından Muhammed Doğan'ın türlü yollarla hedef gösterildiği ifade edilirken "Müvekkilimiz Muhammed Doğan hakkında dile getirilen tüm bu iftiraların asılsız olduğu ve kendisine karşı bir kumpas olduğu yapılan yargılama neticesinde ortaya çıkmış, müvekkilimiz kendisi hakkında iddia edilen tüm asılsız iddia ve suçlamalardan beraat etmiş, kendisi hakkında bu asılsız kumpası tertip edenler ise en ağır şekilde tecziye edilmiş olmasına rağmen, aynı iddiaların yine dillendirilmesi ve müvekkilimiz aleyhinde yeniden bir karalama kampanyası yürütülmesinin anlamı çok açıktır" denildi.

Açıklamada 15 Temmuz darbe girişimine atıf yapılarak yine aynı oyunun farklı figüranlarla yeniden sahne olduğu iddia edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Müvekkilimizin bizzat Fetö lideri tarafından hedef tahtasına oturtularak, kumpas yoluyla hapse atılıp canına kastedilmesinden sonra, aynı örgütün bu sefer devleti ele geçirmeye çalışmak istemesi ve silahlı darbeye teşebbüs etmesinden yola çıkarak, günümüzde aynı oyunun, aynı aktörler ve farklı figüranlarla yine sahnelenmeye çalışılmak istenmesi üzerine bu açıklamayı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Etiketler
15 Temmuz FETÖ Para Temmuz