İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde askeri helikopter düştü

İstanbul Çekmeköy'de Aydınlar Mahallesi'nde bulunan site içerisine askeri helikopter düştü.

İstanbul Çekmeköy'de Aydınlar Mahallesi'nde bulunan site içerisine askeri helikopter düştü.

Helikopterde bulunan 4 asker hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralı 4 asker şehit oldu.

Olay yerinde yangın çıktı. Bölgeye itfaiye ve ambulanslar sevkedildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, alınan ilk bilgilere göre, düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerin hastaneye sevk edildiğini belirtti

VALİ YERLİKAYA: 4 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

İstanbul Çekmeköy'de zorunlu iniş yapmaya çalışan askeri helikopter Parkverde Sitesi'nin içine düştü.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, alınan ilk bilgilere göre, düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerin hastaneye sevk edildiğini belirtti. Vali Yerlikaya yaptığı son açıklamada ise 4 askerin şehit olduğunu duyurdu.

OLAY YERİNDEN YENİ GÖRÜNTÜ

OLAY YERİNDE YANGIN ÇIKTI

Helikopterin düştüğü bölgede yangın çıktı. Oldukça yoğun alev ve dumanların yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Sitenin içerisinde kaç kişi olduğu henüz belli değilken, çevredoeki vatandaşların yardımcı olmak üzere olay yerinde oldukları öğrenildi.

İŞTE ÇEKMEKÖY'DE DÜŞEN HELİKOPTER

GEÇEN SENE DE BİR ASKERİ HELİKOPTER DÜŞMÜŞTÜ

Kasım ayında da İstanbul Sancaktepe'de eğitim uçuşu için havalanan askeri helikopter binaların arasına düşmüştü. Kazada 4 asker şehit olmuştu.

AYDINLAR MAHALLESİ MUHTARI: SİTENİN İÇİNDEKİ BOŞ ALANA DÜŞTÜ

Habertürk TV'ye bağlanan Aydınlar Mahallesi Muhtarı Ali Yakup şöyle konuştu: Bilgiler net olmamakla bilikte. Çok yoğun ve kalabalık bir insan topluluğu var. Şu anda ölü veya yaralı konusunda bir bilgiye sahip değiliz. Parkverde sitesinin içindeki boş bir alana düştü. Sitedeki binalarda bir şey olmamış.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Anadolu cumhuriyet Başsavcılığı, Çekmeköy'de düşen helikoptere ilişkin olarak soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında bir başsavcı vekili ve iki savcı görevlendirildi.

Etiketler
Çekmeköy Aydın Ekmek