Thodex davasında Faruk Fatih Özer'in ablası konuştu: İlgim olsa kaçmaz mıydım?

Thodex davasında Faruk Fatih Özer hakkındaki kırmızı bülten kararı devam ederken dün görülen duruşmada Özer'in ablası Serap, savunma yaptı.

Thodex davasında Faruk Fatih Özer'in ablası konuştu: İlgim olsa kaçmaz mıydım?

Faruk Fatih Özerin kız kardeşi tutuklu sanık Serap Özer de 18 aydır tutuklu olduğunu söyleyerek, “Maaşla çalışan muhasebeciydim. Benim şirketteki tek görevim gelip giden evraklardı. Teknik hiçbir bilgim yoktu. Ben sıcak ve soğuk cüzdanın bile ne olduğunu mahkemede öğrendim.

Evet biz 3 kardeşiz. Ama bizim kardeş olduğumuzu şirkette eski çalışanlar dışında kimse bilmezdi. Ben orada personelim. Aramızda bir şakalaşma bile olmazdı. Faruk Fatih Özer benim patronum, ben onun sadece çalışanıydım. Faruk Fatih Özer'in şirketin tek sahibi ve yetkilisi olduğu apaçık ortada. Ben onun yurt dışına çıktığını bile medyadan öğreniyorum. En ufak bir ilgim olsaydı ben de Faruk’la kaçmaz mıydım?” diyerek tahliyesini talep etti.

Faruk Fatih Özer’in ağabeyi tutuklu sanık Güven Özer de, şirketle bir bağının olmadığını söyleyerek, “Hiçbirimizin suçu olduğuna inanmıyorum. Tahliyemi talep ediyorum” dedi.

Ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutukluk sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Faruk Fatih Özer hakkındaki kırmızı bülten kararının devamına ve infazının beklenmesine hükmeden mahkeme, duruşmayı 16 Aralık’a ertelendi.

Etiketler
Faruk Fatih Özer