AKP'ye yakın yazar, Ekşi Sözlük'ü hedef aldı: İktidar içine sindirebiliyor mu?

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Fuat Uğur, Ekşi Sözlük'teki bazı yorumları köşesine taşıyarak iktidarı eleştirdi: "Her türlü kutsalımızı aşağılayan bu sözlük çukuru çetesinin varlığını hâlâ sürdürebilmesini iktidar içine sindirebiliyor mu?"

AKP'ye yakın yazar, Ekşi Sözlük'ü hedef aldı: İktidar içine sindirebiliyor mu?

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Antalya'nın Serik ilçesindeki bir lisede yaşandığı ileri sürülen ve soruşturma başlatılan 'Kuran-ı Kerim'e tekme' iddiasıyla ilgili birkaç kullanıcının yorumu nedeniyle Ekşi Sözlük'ü hedef gösterdi.

Söz konusu görüntülerle ilgili İhlas Haber Ajansı'na (İHA) konuşan genç, "Kuran-ı Kerim olduğunu bilmeyerek vurdum. Yaptığımdan aşırı pişman ve üzgünüm. Herkesten özür dilerim" demişti.

Bundan 'ülkenin temel taşı olan eğitimi yeterince değerlendiremeyen AKP iktidarının sorumlu olduğunu' söyleyen Uğur, Ekşi Sözlük'teki birkaç yorumu paylaştıktan sonra şunları söyledi:

"Nasıl beğendiniz mi? Hadi ülkenin namuslu insanlarına yönelik saldırılarını bırakın, her türlü kutsalımızı aşağılayan bu sözlük çukuru çetesinin varlığını hâlâ sürdürebilmesini iktidar içine sindirebiliyor mu? Bu ayıp size yeter."

Etiketler
Fuat Uğur Ekşi Sözlük