KONDA'da bayrak değişimi: Bekir Ağırdır Genel Müdürlük görevinden ayrıldı, görevi Aydın Erdem üstlendi

Araştırmacı Bekir Ağırdır, KONDA Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Ağırdır'ın yerine, KONDA'nın kurucusu Tarhan Erdem'in oğlu Aydın Erdem getirildi. Ağırdır, Yönetim Kurulu Üyesi olarak kurumdaki çalışmalarını sürdürecek.

KONDA'da bayrak değişimi: Bekir Ağırdır Genel Müdürlük görevinden ayrıldı, görevi Aydın Erdem üstlendi

Bekir Ağırdır, KONDA Genel Müdürlüğü görevini bıraktı. Araştırma kuruluşunun abonelerine gönderdiği raporun sonunda Ağırdır, “KONDA’nın dönüşerek gelişimi sürecinde mayıs ayından itibaren genel müdürlük görevini Aydın Erdem üstlendi” notunu paylaştı.

medyascope'un haberine göre Ağırdır, Yönetim Kurulu Üyesi olarak KONDA’da yer almaya devam edecek.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

KONDA’dan konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“KONDA olarak son dönemde yapımızı sürdürülebilir kılmak amacıyla attığımız kurumsallaşma adımlarından biri olarak, genel müdürlük görevine Aydın Erdem getirilmiştir. Bu görev değişimi operasyonel olup Sayın Bekir Ağırdır'ın üstündeki idari yükleri azaltarak kendisinin toplumu anlamak ve anlamlandırmak noktasındaki çalışmalarını kolaylaştırmak amacıyla yapılmıştır. Kendisinin KONDA Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. Bu süreçte Bekir Ağırdır, hem KONDA'nın liderliğini hem de öngörü, analiz ve yorumlarıyla toplumu anlamak ve anlamlandırmak konularındaki çalışmalarını sürdürecektir.”

BEKİR AĞIRDIR KİMDİR?

Denizli’nin Çal ilçesinde 1956’da doğan Bekir Ağırdır, 1979 yılında ODTÜ İktisadi ve İdarî Bilimler Fakültesi’nin işletme bölümünde eğitimini tamamladı.

Çeşitli şirketlerde yöneticilik yapan Ağırdır, 2003 ile 2005 yılları arasında Tarih Vakfı’nın genel müdürlüğünü yaptı. 2005 yılında göreve başladığı KONDA Araştırma ve Danışmanlık bünyesinde genel müdürlük görevini yürüten ve Demokratik Cumhuriyet Programı’nın kurucu üyelerinden biri olan Ağırdır, TESEV başkan yardımcılığı ile TESEV ve TÜSES vakıflarının yönetim kurullarında da görev yaptı.

Bekir Ağırdır, T24’te yazılarına ve Murat Sabuncu ile birlikte 'Sayıların Dili' programına devam ediyor.

Etiketler
Bekir Ağırdır KONDA Aydın