ODTÜ'de yapacağı etkinlik öğrencilerin tepkisi ile karşılanmıştı: Ali Babacan'dan geri adım

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ODTÜ'de üniversitelilerle buluşma etkinliği öncesinde üniversiteliler Babacan'ı protesto etti. ODTÜ'lüler protesto edince Babacan etkinliğini iptal etmek zorunda kaldı

ODTÜ'de yapacağı etkinlik öğrencilerin tepkisi ile karşılanmıştı: Ali Babacan'dan geri adım

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın, ODTÜ’de yapacağı üniversitelilerle buluşma etkinliği öğrencilerin tepkisi ile karşılanmıştı.

PROTESTO ETTİLER

Öğrenciler, Babacan'ın katılacağı etkinlik öncesinde buluşma yeri olan Çatı kafede Babacan’ı protesto etti.

AKP’nin özelleştirme poltikalarının mimarlarından birinin Babacan olduğuna dikkat çeken ODTÜ’lüler, burada yaptıkları açıklamada, ''Gezi’nin Erdoğan’la birlikte baş düşmanı olan Babacan, stadında Devrim yazan ODTÜ’de kendi propagandasını yapmaya çalışıyor. Yapmaya çalıştı ama izin vermedik.

Tüpraş, Tekel gibi pek çok kurumu özelleştiren, bu yağma düzeninin mimarlarından olan Babacan ve onun gibiler, bugün ortalığa “Umuduz” diye dökülmeye çalışıyor. Bizler de diyoruz ki, AKP’nin türevleri bu ülkeye umut olamaz! Emekçi halkın sorunlarına çözüm bulamaz, aydınlık bir Türkiye’yi kuramaz'' dedileri.

''BABACAN'LA DA MÜCADELE EDECEĞİZ''

Açıklamada ayrıca ''Devrimcilerin okulu ODTÜ’den sesleniyoruz. AKP ile mücadele ettiğimiz gibi Babacan’la da mücadele etmeye devam edeceğiz. Babacan ODTÜ’den defol'' denildi.

İPTAL EDİLDİ

ODTÜ’lülerin protestosu sonrasında Babacan, etkinliğini iptal etmek zorunda kaldı.

Etiketler
Ali Babacan DEVA Partisi ODTÜ Öğrenci