Önce bıçaklı sonra pompalı tüfekle saldırıya uğradı: 'Ölmek istemiyorum'

Antalya’da uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Onur D. tarafından 8 Ocak tarihinde bıçakla saldırıya uğrayan 30 Ocak tarihinde ise pompalı tüfekle vurulan Gülsüm A. ölmek istemediğini, küçük bir bebeğinin olduğunu söyledi.

Önce bıçaklı sonra pompalı tüfekle saldırıya uğradı: 'Ölmek istemiyorum'

Antalya’da yaşayan ve 9 aylık bebeği olan Güllü A., bir yıldır evli olduğu Onur D.'den şiddet uyguladığı gerekçesiyle 16 Kasım tarihinde boşandı.

İddiaya göre, Onur D., boşandıktan sonra da Güllü A. ve ailesini ölümle tehdit etti. Bunun üzerine Güllü A., Onur D. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Karara rağmen Duygulu, 8 Ocak tarihinde Güllü A.'ya bıçakla saldırdığı sırada erkek kardeşi kurtardı. 30 Ocak tarihinde ise Güllü A., evinin girişinde eski eşi Onur D. tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Çocuğunun vurulduğunu gören Süleyman A. ise Onur D.'yi silahla yaraladı. Duygulu’nun hastanedeki tedavisi devam ederken, Güllü A. ise 6 kez ameliyat oldu. Olaydan sonra gözaltına alınan Süleyman A., ifade sonrası serbest bırakıldı. Onur D.'nin ise tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi. Onur D.'nin 49 suç kaydının olduğu öğrenilirken, madde bağımlısı olduğu da iddia edildi.

"HAMİLEYKEN DE BENİ DARP ETTİ"

Yaşadıklarını Medyaport.net’ten Kübra Köklü'ye anlatan Güllü A., evliliği boyunca Onur D. tarafından şiddet gördüğünü iddia ederek, "Boşandıktan sonra sürekli ailemi ve beni telefonla arayarak tehdit etmeye başladı. Eski eşim köydeki evimizi silahla taradı. Babam defalarca savcılığa giderek eski eşim hakkında suç duyurusunda bulundu. Ancak Onur hakkında yasal bir işlem yapılmadı. Evliliğimiz boyunca bana şiddet uyguluyordu. Hamileyken de beni darp etti" dedi.

"EĞER AMELİYAT OLMAZSAM BİR DAHA SAĞ BİLEĞİMİ KULLANAMAYACAĞIM"

"Yeniden benimle evlenmek istiyordu ancak ben istemedim" diyen Güllü A. yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Eski eşim 8 Ocak tarihinde beni bıçaklamaya kalkıştı. Daha sonra da 30 Ocak’ta tarihinde evimin girişinde pompalı tüfekle vurdu. 6 kez ameliyat oldum. Sağ kolumdaki damarlar parçalanmış iki hafta içinde yeniden ameliyat olmam gerekiyor. Eğer ameliyat olmazsam bir daha sağ bileğimi kullanamayacağım. Ameliyat için 100 bin TL istediler. Ama bu kadar param yok. Etrafımızdaki insanlar maddi yardımlarda bulunuyor ancak yeterli değil. Sesimi duyan insanların, yetkililerin bana yardım etmesini istiyorum. Halen bir avukatım yok. Barodan da avukat için bir dönüş olmadı. Eski eşim taburcu olur olmaz tutuklanmalı. Serbest kalırsa yine beni öldürmeye çalışacak. Küçük bir bebeğim var ölmek istemiyorum."

Etiketler
Antalya Saldırı