Şahan Gökbakar'dan Fırat Tanış'a tepki

Komedyen Şahan Gökbakar, hükümeti eleştirirken "Tiyatro oynamaya kalkmasınlar" ifadelerini kullanan İBB Başkanı İmamoğlu'na tepki gösteren oyuncu Tanış'ı, "Ne yeri ne de zamanı bunların" ifadeleriyle eleştirdi.

Şahan Gökbakar'dan Fırat Tanış'a tepki

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile oyuncu Fırat Tanış arasında geçen ve gündem olan ‘Tiyatro yapmasınlar’ diyaloguna komedyen Şahan Gökbakar da katıldı.

''NE YERİ NE ZAMANI''

‘Ne filmler çeviriyorsunuz?’ sorusuna sinemacılar, ‘bırakın şov yapmayı’ lafına şovmenler, ‘ne dolaplar dönüyor burada?’ lafına mobilyacılar falan alınıp da tepki mi versin o zaman?” Gökbakar, “Ne yeri, ne zamanı, ne ortamı bunların bence” ifadelerini kullandı.

Gökbakar, Twitter’dan yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“‘Ne filmler çeviriyorsunuz?” sorusuna sinemacılar, ‘bırakın şov yapmayı’ lafına şovmenler, ‘ya resmen kıvırıyorsun’ lafına dansçılar, ‘ne dolaplar dönüyor burada?’ lafına mobilyacılar falan alınıp da tepki mi versin o zaman?”

“Bu kervana ‘artistlik yapma’ lafına artistler, “bu olanlar resmen komedi, komik oluyorlar artık” gibi laflara komedyenler gibi devam eder durur. Bu lafların hiçbiri hakaret içermez. İsteyen istediği gibi konuşsun demokrat kardeşler. Ne yeri, ne zamanı, ne ortamı bunların bence.”

Etiketler
Şahan Gökbakar Tiyatro Fırat Tanış