Murat Ongun: 'CNN Türk yayınında yapılan yorumlara karşı, yayına katılma talebim kabul edilmedi'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, İBB'de 'terör iltisaklı' kişilerin çalıştığına ilişkin iddiaların konuşulduğu kanallara katılma talebinde bulunduğunu ancak CNN Türk'ün bu talebi geri çevirdiğini açıkladı.

Murat Ongun: 'CNN Türk yayınında yapılan yorumlara karşı, yayına katılma talebim kabul edilmedi'

İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terör iltisaklı kişilerin çalıştığı yönündeki iddialar hakkında başlattığı teftiş incelemesi, siyasetin bir numaraları başlıklarından biri haline gelirken; iddialar basında da geniş yer tutuyor.

CNN TÜRK REDDETTİ

Geçtiğimiz gün Haber Global ekranlarında gazeteci Nedim Şener'in İBB hakkındaki sözleri üzerine canlı yayına katılan İBB Sözcüsü Murat Ongun, yine aynı iddiaların konuşulduğu CNN Türk canlı yayınına katılma isteğinin reddedildiğini açıkladı.

"İBB’ye yönelik iddialarla ilgili bu akşam Halk TV, Habertürk ve KRT televizyonlarına telefon bağlantısıyla katılma talebim kabul edildi ve halkımızın doğru bilgilenmesine olanak sağlandı'' diye yazan Ongun, '' CNN Türk yayınında yapılan yorumlara karşı, yayına katılma talebim ise kabul edilmedi" ifadelerini kullandı.

Ongun'un paylaşımı şöyle:

Etiketler
İstanbul Büyükşehir Belediyesi CNN Türk Murat Ongun İstanbul