Bursa'da kadın cinayeti: Evli olduğu kadını öldürdü, binayı ateşe verdi, 'pişman değilim' dedi

Bursa'da evli olduğu kadını öldüren Muhammed Rehhal isimli erkek, yaşadıkları evi de ateşe verdi. Gözaltına alınan katil ilk ifadesinde, "Pişman değilim" dedi.

Bursa'da kadın cinayeti: Evli olduğu kadını öldürdü, binayı ateşe verdi, 'pişman değilim' dedi

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin mahallesinde meydana gelen kadın cinayetinde Muhammed Rehhal isimli erkek, evli olduğu Hibetullah el Muhammed el Nasır'ı tartışma bahanesiyle öldürdü.

Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerini gören Muhammed Rehhal, yaşadıkları evi de ateşe verdi. Sağlık ekiplerinin içeri girmesini engelleyen şüpheli polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirirken olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. İçeri giren sağlık ekipleri Hibetullah el Muhammed el Nasır'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

KORUMA KARARI ALDIRMIŞ

Öldürülen kadının evli olduğu erkek tarafından tehdit edildiği ve şiddete maruz bırakıldığı ve erkek hakkında koruma kararı aldırdığı öğrenildi. Hibetullah el Muhammed el Nasır'ın, bir süre sonra yeniden Muhammed el Nasır ile birlikte kaldığı bildirildi.

'PİŞMAN DEĞİLİM' SAVUNMASI

Cinayetina ardından gözaltına alınan katil Muhammed Rehhal'ın emniyetteki ifadesinde, “Öldürdüğüm için pişman değilim. Kendisine Allah rahmet eylesin” dediği öğrenildi. Rehhal, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Failin savcılık sorgusu sürüyor. (DHA)

Etiketler
Bursa Gözaltı