Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Osmanlıyı da böyle yıktılar, fırsat vermeyeceğiz!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye'nin en büyük sorunlarından birinin terör olduğunu söyledi. "Osmanlı'yı da böyle yıktılar" diyen Erbaş, "Dahili ve harici hainlere fırsat vermeyeceğiz inşallah" ifadesini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Osmanlıyı da böyle yıktılar, fırsat vermeyeceğiz!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Bingöl’de sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Türkiye’nin en büyük dertlerinden birinin terör örgütleri olduğunu söyleyen Erbaş, “Osmanlı'yı da böyle yıktılar. Bizi de böyle yıkmaya kalkıştılar ama elhamdülillah milletimizin birliği, beraberliği, dayanışması fikir ve eylem birliği ile bu problemin üstesinden geliyoruz" dedi. Erbaş, şöyle devam etti:

'DAHİLİ VE HARİCİ HAİNLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ'

"Askerimizle, polisimizle, devlet, millet dayanışması ile bu uru yok ediyoruz. İnşallah bundan sonra birliğimiz, beraberliğimiz daha da arttıkça bizi birbirimize düşürmeye çalışan, Osmanlı’yı nasıl 40 parçaya böldülerse, Anadolu dediğimiz bu sınırları da bize çok görerek parça parça etmeye çalışan dahili ve harici hainlere fırsat vermeyeceğiz inşallah.

'GELECEĞİMİZ DAHA DA PARLAK'

Rabbimiz bir, Peygamberimiz bir, kıblemiz bir, bayrağımız bir, ezanımız bir, vatanımız bir. Bu birler o kadar çok ki, bu birler bizi daha da çok birleştirecek. Bu birleri gençlerimize, çocuklarımıza intikal ettirmek, geleceğimizin, istikbalimizin daha da parlak olacağını gösteriyor.”

Etiketler
Ali Erbaş Osmanlı Türkiye