Tosuncuk'un abisi Fatih Aydın, İstanbul'da!

“Çiftlik Bank davasının” 1 numaralı sanığı Mehmet Aydın’ı ağabeyi Fatih Aydın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Interpol-Europol Daire Başkanlığı polisleri tarafından akşam saatlerinde Türkiye’ye getirildi.

Tosuncuk'un abisi Fatih Aydın, İstanbul'da!

Çiftlik Bank davasının” bir süre önce Türkiye'ye dönerek teslim olan bir numaralı sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay'ın başkenti Montevideo'ya 8 Temmuz’da Uruguay Federal Polisi tarafından yapılan baskınla yakalanmıştı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında iade talebinde bulunulan ve yaklaşık 3 aydır Uruguay makamlarınca gözaltında tutulan Aydın, dün Türk adli makamlarına teslim edilmişti.

Türk makamlarınca Uruguay'da teslim alınan sanık Aydın, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Interpol-Europol Daire Başkanlığı polisleri nezaretinde akşam saatlerinde Türkiye’ye getirildi.

Brezilya'nın Sao Paulo kentinden akşam saat 18.15’te İstanbul Havalimanı'na getirilen Aydın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde 4 gün süreyle gözaltında tutulacak.

Aydın’ın sorgu işlemine yarın sabah başlanması bekleniyor.

(ANKA)

Etiketler
Çiftlik Bank Aydın İstanbul Inter Mehmet Aydın