Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya Nazi hatırlatmalı yanıt

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugünkü köşesinden kendisine yanıt veren Nagehan Alçı'ya 'baskıcı rejimlere destek vermek' konusunda Lale Anderson'u örnek gösterdi.

Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya Nazi hatırlatmalı yanıt

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile bir süredir devam eden tartışmasıyla ilgili olarak yeni bir açıklamada bulundu.

Nagehan Alçı, Habertürk canlı yayınında kendisi için, "Ben sizi son 10 senede Türkiye'deki toplumsal gerilimin mimarları olarak görüyorum" diyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a bugünkü köşesinden yanıt verdi.

Özdağ ise Alçı'nın, "Ümit Özdağ tarafından hedef gösterilmek benim için onurdur. Türk siyaset sahnesinde bugüne kadar Batılı anlamda aşırı sağ ideolojiyi bire bir tercüme eden, temel politikası göçmenlere düşmanlık olan Neo-Nazi bir partimiz olmamıştı" paylaşımını alıntılayarak yeni bir açıklama yaptı.

'LALE ANDERSON DAHA SUÇSUZDUR'

Özdağ, Nagehan Alçı ile ilgili olarak, 'baskıcı rejime destek vermek konusunda' Nazi rejimine destek veren şarkıcı Lale Anderson'un 'daha suçsuz olduğunu' söyledi.

Özdağ, "2. Dünya Savaşı’nda Nazi rejiminin meşhur sembolü Lili Marlene şarkısını söyleyen Lale Anderson Nagehan Alçı ile karşılaştırıldığında baskıcı rejime destek vermek konusunda daha suçsuzdur" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Nazi Ümit Özdağ Zafer Partisi Nagehan Alçı