Velayeti annesinde olan çocuğu kaçıran erkeğe havaalanında operasyon

Denizli'de boşandığı kadını darp eden Ramin Fotovat isimli erkek, velayeti annesinde olan çocuğunu kaçırmaya çalışırken havaalanında yakalandı.

Velayeti annesinde olan çocuğu kaçıran erkeğe havaalanında operasyon

İran'da iki yıl önce Denizli'ye yerleşen S.F., boşandığı Ramin Fotovat isimli erkek ve arkadaşları Yasin Saeb ve Seyetmojtava Moosavi tarafından şiddete uğradı.

11 Ekim'de yaşanan şiddet olayının ardından Ramin Fotovat isimli erkek, velayeti annesinde olan kızı A.F.'yi plakası kapatılmış olan bir otomobile zorla bindirip, kaçırdı. S.F., olayın ardından polisi arayıp ihbarda bulundu.

İhbar üzerine polis ekipleri, bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Görüntülerden anne-kızın yolda yürürken arkalarından 2 kişi tarafından takip edildikleri belirlendi. Bir başka görüntüde de A.F.'nin plakası kapatılmış bir otomobille takip edildiği tespit edildi. Polis, şüphelilerin A.F.'nin babası Ramin Fotovat ile arkadaşları Yasin Saeb ve Seyetmojtava Moosavi olduğunu belirledi.

HAVALAANINDA OPERASYON

Soruşturmayı derinleştiren Denizli polis, kızını kaçıran Fotovat ile 2 arkadaşının 1 Ekim'de İran'dan Türkiye'ye giriş yaptıklarını ve dönüş için İstanbul Havalimanı'ndan bilet aldıkları bilgisine ulaştı.

Havalimanında düzenlenen operasyon ile Fotovat ve iki arkadaşı yakalandı. Babası tarafından kaçırılmak istenen A.F. ise kurtarıldı. Denizli'ye getirilen şüpheliler Ramin Fotovat ve 2 arkadaşı sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, kurtarılan A.F. ise annesine teslim edildi. Fotovat'ın boşandığı eşinin yerini ise sosyal medyadan paylaştığı resimlerden öğrendiği ortaya çıktı.

Etiketler
Denizli Operasyon