Sokak ortasında Suriyeli iki çocuğu istismar eden fail tutuklandı

Tutuklanan erkek, suçlamaları reddederek, "Ben çocuklara lahmacun verdim" savunmasında bulundu.

Sokak ortasında Suriyeli iki çocuğu istismar eden fail tutuklandı

İstanbul Güngören'de iki erkek çocuğunu sokak ortasında cinsel istismara maruz bıraktığı suçlamasıyla gözaltına alınan Selahattin P., isimli erkek tutuklandı.

Güngören Köyiçi'nde meydana gelen istismar vakasında, 71 yaşındaki Selahattin P. isimli erkek, sokak ortasında Suriyeli oldukları öğrenilen iki erkek çocuğunu yanına çağırdı. Çocukları istismara maruz bıraktığını görüntüleyen bir yurttaşın tepki vermesi üzerine olay yerinden kaçtı.

Görüntülerin polis ile paylaşılması üzerine Selahattin P.'nin adresine ulaşıldı ve gözaltına alındı.

'BEN ÇOCUKLARA LAHMACUN VERDİM' SAVUNMASI

Fail erkek, emniyetteki ifadesinde istismarı reddederek, "İkamet ettiğim mahallenin tam hatırlayamadığım bir sokağında evime giderken, iki Suriye uyruklu, daha önceden tanıdığım ancak isimlerini bilmediğim çocuklarla karşılaştım. Beni görünce sarıldılar. Ben de çocuklara sarıldım ve onlara lahmacun verdim. İzletmiş olduğunuz kişi benim. Ben çocuklara cinsel istismarda bulunmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum" iddiasında bulundu.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İstanbul Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen Selahattin P.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Etiketler
Suriye