Aypa mücevher özel tasarım aksesuarları ile fark yaratıyor

Aypa mücevher özel tasarım aksesuarları ile fark yaratıyor

10 yılı aşkındır mücevher üreten Aypa, özel tasarım ürünleri ile zarif bir şıklık sunuyor. Yüzükten bilekliğe, çocuk takılarından alyanslara kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, kombin tasarım ile de adından sıkça söz ettiriyor.

En mutlu gününüzün en güzel şahidi olan pırlanta yüzükler, evliliğinizi taçlandıran alyanslar ve daha pek çok özel ürün, Aypa’nın tecrübesi ile sizlere sunuluyor. Modern tasarımlardan, klasik modellere kadar pek çok takı çeşidinin bulunduğu marka, satış sonrası destek konusunda da sektörde öncü olmaya devam ediyor.

Aypa Mücevher’in Alyans Çeşitlerini Görmeden “Evet” Demeyin

Aypa alyans modelleri, klasik alyans, titanyum alyans ve Aypa’nın özel tasarım alyanslar modelleri olmak üzere üç şekilde sunuluyor. Klasik alyans, üstünde pırlanta gibi değerli taşlar olmayan, sade ve şık modellerden oluşuyor. Klasik alyanslar, yuvarlak kesim, zarif kesim olarak ayrılıyor. Pek çok modelde yüzüğün kalınlığı ayarlanabiliyor. Ayrıca, beyaz altın, rose altın, sarı altın gibi klasik seçeneklerin yanında, sarı – beyaz, rose – sarı gibi kombinler de yapılabiliyor.

Titanyum; hafif, kendiliğinden gri renkli, en az altın kadar dayanıklı bir maden olarak biliniyor. Bu nedenle titanyum alyans, son zamanlarda altın ve gümüş alyansa bir alternatif olarak görülüyor. Kendiliğinden renkli olması, işleme kolaylığı sayesinde köşeli modeller başta olmak üzere pek çok modele uyum sağlıyor. Titanyum alyanslar, kadın ve erkek alyans modelleri ile Aypa güvencesi ile satışa sunuluyor.

Tüm bu alyans modellerine ek olarak, modern tasarımların adresi olan Aypa, kendi alyans koleksiyonunu da tasarlayıp üretiyor. Binlerce model alyansın olduğu bu koleksiyonda, pırlantalı alyans modellerinden el işçiliği alyanslara kadar pek çok seçenek bulunuyor. Genelde bay bayan yüzük şeklinde, kombin olarak satılan bu tasarımlara, sadece kadın alyans yüzük ve erkek alyans yüzük olarak da ulaşılabiliyor.

Çocuk Takıları ile Çocuklarınıza Şık Bir Anı Bırakın

Çocuk takıları, genelde kız çocuklarına küpe ve bilezik; erkek çocuklarına ise bileklik ve kolye şeklinde tasarlanıyor. Özellikle kız çocukların kulakları bebek ya da çocukken delinecekse genelde altın küpeler takılıyor. Altın; iltihap yapmayan, kulağı acıtmayan değerli bir maden olduğu için Aypa, çocuk takı tasarımlarında altını tercih ediyor.

Aypa Mücevher çocuk küpesi modellerinde rose, sarı ve beyaz altın seçenekleri bulunuyor. Ayrıca, çilek küpe, yonca küpe gibi tasarımların yanında pırlantalı çocuk küpe ya da minik halka küpe gibi özel koleksiyonlar da sunuluyor. Aypa’nın çocuk mücevherleri koleksiyonunda tek seçenek küpeden ibaret değil.

Çocuk takıları koleksiyonuna özen gösteren Aypa’nın çocuk bileklik, çocuk künye modelleri de bulunuyor. Özel tasarım olan çocuk bileklik modellerinde, pırlanta ya da nazar boncuğu ayrıntıları da özenle işleniyor. Birbirinden eşsiz çocuk takılarını Aypa Mücevher‘in https://www.aypamucevher.com/cocuk adresinden inceleyip, satın alabilirsiniz.

Aypa Mücevher, Sigortalı Kargo Hizmetiyle Kargolarınızı Güvence Altına Alıyor
Aypa Mücevher sanal mağazalarından alacağınız tüm mücevherler, sigortalı kargo hizmeti ile direkt adrese teslim ediliyor. Böylelikle, kargonun güvenli bir şekilde alıcıya ulaşması sağlanıyor.

Aypa’dan seçilen bir mücevher, stoklarda yoksa 1 ila 7 iş günü içinde model üretilip yine garantili kargo yoluyla gönderi sağlanıyor. Ayrıca, eğer model, stoklarda varsa kargolama bir iş günü içinde gerçekleşiyor.

SPONSORLU İÇERİK