Fenerbahçe’den Kritik Kripto Para Açıklaması Geldi

Dünyanın pek çok ülkesindeki takımların ardından ülkemizin önemli futbol kulüpleri de kripto paraların avantajlarından yararlanmakta.

Fenerbahçe’den Kritik Kripto Para Açıklaması Geldi

Günden güne popülerleşmesiyle birlikte kripto paraların ulaştığı sektörler ve mecralar da yaygınlaşmaya başladı. Başlı başına büyük bir ekonomi haline gelen futbol sektörü de artık kripto paralarla içli dışlı olmaya başladı. Dünyanın pek çok ülkesindeki takımların ardından ülkemizin önemli futbol kulüpleri de kripto paraların avantajlarından yararlanmakta.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün yayın organı Fenerbahçe Televizyonu’na bağlanarak kripto paralar ile ilgili kulübü ilgilendiren bazı önemli açıklamalarda bulunmuştu. Kulübe yeni kaynaklar yaratma konusunda çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ali Koç, kripto para konusuna sıcak baktıklarını ve kripto para işine gireceklerini dile getirmişti.

Fenerbahçe’den Kripto Para Duyurusu

Ali Koç geçtiğimiz ay içinde yaptığı açıklamanın devamında Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kendi kripto para birimini çıkartacağını belirtmiş ve bu konuda gerekli olan adımların atılacağını ve önemli miktarda gelirin elde edileceğini ifade etmişti.

Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe Spor Kulübü’nden bugüne dek konu ile ilgili somut bir adım atılmış değil ancak medyada konuya dair pek çok haber çıkmakta.

Çıkan sayısız haber üzerine Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, kripto paralar konusunda çalışmaların sürdüğüne ancak bu konuda henüz resmi bir adım atılmadığına dikkat çekildi. Açıklamada “Son günlerde, kulübümüzün kripto varlık projesi ile ilgili olarak kulübümüzle hiçbir bağlantısı olmayan bazı internet siteleri ve oluşumların ortaya çıktığını takip etmekteyiz.Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu konudaki çalışmalarımız sürmekle beraber henüz resmi bir adım atılmadığını kamuoyunun bilgisine sunuyor; kulübümüz tarafından bir duyuru ve bilgilendirme yapılmadan taraftarlarımızın bu ve benzeri gerçek dışı oluşumlara itibar etmemesini önemle rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler
Fenerbahçe Futbol Kripto