Ayvalık satılık yazlık ev ilanları

Ayvalık satılık yazlık ev ilanları

En gözde tatil ve yalnızlık yerlerinden biri olan Ayvalık tatilcilerin gözdelerinden biri olarak bilinir. Doğal güzellikleri temiz sahilleri kumlu plajları ve tarihi güzellikleriyle ziyaretçilerini her gün yeni sürprizler yapar.

Özellikle yazlıkçıların ve konut yatırım yapmak isteyenlerin birinci adreslerinden olan Ayvalık müstakil ya da apartman şeklindeki yazdıklarıyla ön plana çıkar. Ayvalık satılık yazlık ilanlarını incelerken ilanlarda yer alan yazdıkların müstakil ya da apartman dairesi şeklinde olmasına havuzlu ya da havuzsuz olmasına metre kare büyüklüğüne bahçeli olup olmadığına dikkat edebilirsiniz. Bu özelliklerin tümü yazlığın kullanımı dahil fiyat gibi değişken özelliklerinin belirlenmesini sağlar. Eğer geniş bir aileniz ya da çok misafiriniz varsa geniş odaları olan bahçeli ve müstakil yazdıkları tercih etmeniz önerilir. Bahçesinde ağaç ve bitkiler yetiştirebileceğiniz yazdıkların bazılarının bahçesinde yüzme havuzu da bulunabilir. Özellikle konut yatırım yapmak isteyen kullanıcılar yazdıklarını kendi kullanımları dışında apart olarak kiralayarak da kullanabilir. Kendi şahsi kullanımınıza özel bir yazlık satın alıyorsanız kendi zevkinize ve kullanım özelliklerinizi uygun bir ev seçebilirsiniz. Yazlığın konumu market ve şehir merkezine olan uzaklığı da seçiminizde etkili olabilir. Market bakkal ve şehir merkezi gibi yerlere yakın olan evleri seçmeniz size ulaşım rahatlığı dahil pek çok yaşam rahatlığı sağlar. Yazlık ev ilanlarında denize olan uzaklık ve manzara gibi özelliklerde evlerin diğer yazlık ilanları içinde daha ön plana çıkmasını sağlayabilir.

Ayvalık Yazlık Fiyatları

Hem yatırım hem de kullanım için satın alınabilen yazdıkların değeri yazın kullanım özelliklerini yapı bilgisini denizi olan mesafesine ben manzarasına ya da market ya da şehir merkezi gibi yerlere olan uzaklığına bağlı olarak değişir. Markete şehir merkezine ve alışveriş noktalarına yakın olan merkezi konumdaki yazdıkların değeri şehrin dışında olan evlere nazaran daha yüksek olabilir. Ayvalık yazlık fiyatları genellikle yazdığın denizi olan mesafesine göre de değişir. Denizi önünde olan ya da denize yürüme mesafesinde olan yazdıkların değeri daha yüksek olabilir. Bütçenize ve birikiminize göre bir yazlık arıyorsanız emlakjet.com’da yer alan fiyat filitresi özelliğini kullanarak kendi bütçenize uygun evi bulabilirsiniz.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Satılık Ayvalık