Psikiyatr Dr. Cumhur Boratav'dan çarpıcı Sedat Peker yorumu: 'Onu çıldırtmışlar'

Psikiyatr Dr. Cumhur Boratav gazeteci yazar Semra Topçu'nun Youtube kanalında suç örgütü lideri Sedat Peker'e ilişkin dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Psikiyatr Dr. Cumhur Boratav'dan çarpıcı Sedat Peker yorumu: 'Onu çıldırtmışlar'

Psikiyatr Dr. Cumhur Boratav gazeteci yazar Semra Topçu'ya son dönemlerde yayınladığı birbirinden ses getiren ifşa videoları ile gündemden düşmeyen organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e ilişkin çok konuşulacak yorumlar yaptı.

Boratav, konuşması sırasında şunları söyledi:

Sedat Peker bana da inanmayın derken çok ince oyun oynuyor. Birey olarak bunları kendiniz sorgulamanız ve inanmanız gerekiyor diyor. Daha önce ceza almasını önlediğiniz bir kişiyi 32 yaşında 1o yıl hapse atıyorsunuz Temiz Eller Operasyonu'ndan sonra. Gelip kendisi teslim oluyor.

Kendi anlayışına göre aklanma süreci yaşıyor ve büyük bir olasılıkla da kendi entelektüel üniversitesinde cezaevinde kaldığı yıllarda yapıyor. Evet o yıllar içerisinde geliştirmişe benziyor.

Ne yalan söyleyeyim gördüğüm şu: Bunların birleştirilme ve kurgulama şekli çok iyi danışman iki üç tane danışmanı olduğunu gösteriyor. Cumburbaşkanının danışmanlarında daha iyi. Kurgulaması için istihbarat şirketlerinden yardım almasına gerek yok. Yıllardır içinde zaten.

Dedim bu doğuştan 'stand-up'çı ya. Bir şekilde zihnindeki bir şeyi anlatırken çok yetenekli. Doğuştan gelen bir yetenek. Ne zaman nereye gelecek o kurgu asla kaybolmuyor. Son 15 dakikada da gazetecilerin istediğini, tanıklığını veriyor. İlk 45 dakika çok güldüm.

Onun için en önemli şey kızının odasına silahla ve kendi eşiyle mahrem odasına, iç çamaşırlarının olduğu çekmeceye kadar elde silahla aranması. Bu kadar mahremiyete önem veren bir gelenekçi kendisi kellesini kesmiş, koltuığunun altında taşıyordur.

İşte videonun tamamı:

Etiketler
Sedat Peker Suç örgütü YouTube