Sedat Peker'den Gökçeklerin kanalı Beyaz TV hakkında flaş iddia

Sedat Peker, Beyaz TV'nin 2018 seçimlerinde Fetöcü diyerek İYİ Parti Sosyal medya sorumlusu Kerim Çoraklık'a kumpas kurduğunu iddia etti.

Sedat Peker'den Gökçeklerin kanalı Beyaz TV hakkında flaş iddia

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker 5. videoyu yayınladı. Peker, savcılara seslendi ve "Birkaç satır bir şey anlatacağım ve bunlar birkaç hafta içinde delillendirebilir" dedi.

Mehmet Ağar’la ilgili offshore hesapları ve gizli ortaklıkları soran Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir kez daha “Sen benim jokerimdin, dönüş biletimdin” diye seslendi.

“ÇORAKLIK’A KUMPAS KURDULAR”

Eski İYİ Parti sosyal medya direktörü Kerim Çoraklık’a kumpas kurulduğunu söyleyen Peker, “Emre Olur var, Beyaz TV’de çıkıyordu, bana gelip giderdi, nasıl bir tezgah kurduğunuz anlattı bana. Ben sağlamcı adamım, bizde kayıt kuyut sağlam olur. Bu Kerim Çoraklık var, İYİ Parti sosyal medya direktörüydü. Emre Olur’u siz Beyaz TV’ye çıkarıp, teknik böyle çok şey biliyorlar, bu bu şeylerden FETÖ’cüdür diye adamı nasıl paketleyip kaç senedir ceza yatırtınız. Bana anlattı, namusluysa sorana da anlatırlar. Senin basın şeylerin var ya, hepsi bana gelip giderdi” diye sordu.

Eski başbakan Tansu Çiller’in eşi Özer Çiller ile aralarındaki sohbeti de anlatan Peker, Mehmet Ağar’ın operasyondan önce Antalya’da 12 civarında kişiyle yemek yerken kendisiyle ilgili konuşulduğunu belirtti.

Peker, “Göreceksiniz 3-4 güne neler olacak…. Emniyette talimatla operasyon olur, sen hiç para dağıtılarak Emniyet’te suç örgütü operasyonu yaptırıldığını duydun mu? Onlara da değineceğim” dedi. Öte yandan Peker’in masasında bu kez ‘Hayırsız Peygamber Bob Dylan’ kitabı vardı.

Etiketler
Sedat Peker FETÖ İYİ Parti Seçim