'Özel şirkette şoför' denilen Hakan Tek, AKP'li belediye personeli çıktı!

Sosyal medyada deste deste para saçma videoları ifşa olan Hakan Tek’in AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi çalışanı olduğu ve asgari ücretin biraz üzerinde maaş aldığı öğrenildi.

'Özel şirkette şoför' denilen Hakan Tek, AKP'li belediye personeli çıktı!

Lüks bir aracın içerisinde uyuşturucu madde kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyaya düşen ve şatafatlı hayatı dikkat çeken Kürşat Ayvatoğlu'nun ardından Hakan Tek isimli bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımları yankı uyandırdı.

Paylaşımlarının ardından gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakılan Hakan Tek’in Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde asgari ücretin biraz üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

AKP’Lİ BELEDİYE ÇALIŞANI ÇIKTI

Yaşanan gelişmelerin ardından Hakan Tek'in AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi çalışanı olduğu ortaya çıktı.

Hakan Tek'in Kültür ve Sosyal İşlerde afiş, kitap gibi işlerde çalıştığını belirten Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü, şunları söyledi:

“Uzun yıllardır belediyemizde çalışan Hakan Tek, son 3 yıldır da birimimizde çalışan 150 personelden birisi. Hakan Tek son 12 aydır birimimizde afiş, kitap vb. işler yapıyor.

Bundan 1,5 yıl önce de yine dairemizde kitap ve afiş gibi malzemelerin dağıtımını belediyemize ait araçla gerçekleştiriyordu. Maaşı asgari ücretin birazcık üstünde” dedi.

“ARABA VE PARALAR BAŞKASINA AİT”

Hakan Tek'in sosyal medyada paylaştığı videolarla ilgili de konuşan Özgöncü, “Hakan'ın videoları sosyal medyada paylaşılınca emniyet tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını öğrendim. Emniyette verdiği ifadeye ilişkin bazı bilgiler edindim.

Hakan 2020 yılında 60 günlüğüne izne ayrılmıştı. O süreçte telefoncu bir arkadaşına yardıma gidiyormuş, o lüks araçlarla ilgili çektiği videolardaki araçlar arkadaşına ait. Ayrıca para videoları da başkasına ait. Başkasına ait videoları sosyal medya hesabından paylaşmış” açıklamasında bulundu.

Etiketler
Kayseri Asgari Ücret Para