AKP'li Kahraman'ın firari damadının hastanesi satışa çıkartılmıştı! İhalede dikkat çeken karar

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF tarafından el konulan, AKP’li İsmail Kahraman’ın damadına ait Central Hospital'in satışı Yıldırım’ın ortağı Bilal A. tarafından yapılan başvurunun ardından iptal edildi.

AKP'li Kahraman'ın firari damadının hastanesi satışa çıkartılmıştı! İhalede dikkat çeken karar

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM eski Başkanı AKP’li İsmail Kahraman’ın Fetö sanığı damadının el konulan hastanesi satışa çıkarıldı ancak mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

KRT TV'den Çağdaş Ulus'un haberine göre; Fetö soruşturması kapsamında el konulan Central Hospital'ın satışı için düğmeye basıldı… 2017 yılından bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi için 23 Mart tarihi belirlendi.

Kapalı teklif alma ve açık artırma usulüyle yapılması planlanan ihale için geçici teminat bedeli de 2 milyon lira oldu.

Ama ihalenin yapılacağı 23 Mart öncesi mahkemeye damat Sinan Yıldırım’ın ortağı Bilal A. tarafından başvuru yapıldı. Mahkeme satışı durdurdu. İhalenin iptal edildiğini TMSF de doğruladı.

İsmail Kahraman'ın kızıyla evli olan Sinan Yıldırım, Şu an firari durumda. Kahraman, gazetecilerin “Damadınız Fetö firarisi mi?” sorusuna “Onu ben bilemem. Şahıslara ait keyfiliktir” yanıtını vermişti.

Hastanenin yönetimi için kayyum olarak atanan TMSF Fon Kurulu Üyesi Yılmaz Şener de tartışma konusu olmuştu. Zira Şener'in de İsmail Kahraman'ın ağabeyi Rüştü Kahraman'ın damadı olduğu iddia edilmişti. Konunun medyaya yansımasının ardından Şener görevden ayrılmıştı.

Etiketler
FETÖ Hastane İhale İsmail Kahraman