MHP'den Levent Gültekin açıklaması: 'Birçok siyasetçiye yönelik ağır itham ve ifadelerde bulunmuştur'

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, Gazeteci Levent Gültekin'e yapılan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP'den Levent Gültekin açıklaması: 'Birçok siyasetçiye yönelik ağır itham ve ifadelerde bulunmuştur'

Meclis Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nun gündeminde saldırıya uğrayan Gazeteci Levent Gültekin vardı.

''Bu kaçıncı olay''

Levent Gültekin'in bir grubun saldırısına uğraması hakkında konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Yakın geçmişte MHP ve liderine yönelik en ufak eleştiride bulunan gazetecilerin, siyasilerin mafyavari yöntemlerle dövüldüğü bu kaçıncı olay. MHP'nin bu konuda bir tutum almasını bekliyoruz, bir açıklama yapmasını bekliyoruz, ciddi bir kınama ve men edici söylemleri bekliyoruz.

Bunu 'Siz yaptırıyorsunuz.' demek için demiyorum. Bu tip olayların yaşanmaması için MHP'ye önemli görev düşüyor, inisiyatif almalı'' ifadelerini kullandı.

''Birçok siyasetçiye yönelik ağır itham ve ifadelerde bulunmuştur''

Özel'in sözlerinin ardından açıklamalarda bulunan MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül, "MHP şiddeti hiçbir zaman tasvip etmez, şiddeti her zaman kınar'' diye konuştu.

''MHP'ye sanki sadece bu kişiler mi birtakım ifadeler kullandı?" diye soran Bülbül, "Son saldırıya uğraşan kişi, birçok siyasetçiye yönelik ağır itham ve ifadelerde bulunmuştur. MHP ve genel başkanına itham ve iftiralarda bulunan bu zamana kadar bu üç kişi mi? Partimize ve Genel Başkanına edilmedik laf mı kaldı? Ne aşağılık sözler söylendi. MHP'liler bunlara ne yaptı? Evini mi bastı? Hukuka aykırı fiillere mi girdi?

MHP'yi bu tarz şiddet eylemleriyle ilişkilendirmediğinizi ifade etseniz de bu şekilde algıya yol açacak bu ifadeleri kabul etmiyoruz. Bizim gençliğe vereceğimiz mesaj, asla şiddet ve kötü alışkanlıklar olamaz'' ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Gazeteci Levent Gültekin, 25 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı.

Gültekin saldırıya uğradığını sosyal medya hesabından, "25 kişilik bir eşkıya grubunun saldırısına uğradım kanalın önünde'' ifadeleri ile duyurmuştu.

Etiketler
Levent Gültekin Muş Saldırı