Canlı yayında bomba iddia: Çin aşılarının gecikmesinin sebebi bu mu?

KRT TV'de yayınlanan 'Şimdiki Zaman'a konuk olan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray koronavirüs aşılarının Çin'den geç gelme sebebinin Uygur Türkleri ile ilgili olabileceğini, bir devlet yetkilisinin bu imayı yaptığını söyledi.

GERÇEK GÜNDEM - KRT TV'de yayınlanan 'Şimdiki Zaman'a konuk olan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray koronavirüs aşılarının Çin'den geç gelme sebebinin Uygur Türkleri ile ilgili olabileceğini, bir devlet yetkilisinin bu imayı yaptığını söyledi.

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında gazeteciler İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş, Uğur Dündar, Gezici Araştırma'nın sahibi Murat Gezici ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray gündemin çarpıcı konularını masaya yatırdı.

Programda, Çin'den gelen Sinovac aşısının söylenilen miktardan az ve parça parça gelmesi konusu gündeme geldi. Konunun gündeme gelmesinin ardından Sözcü gazetesi yazarı usta gazeteci Uğur Dündar, Aytun Çıray'a "Aşıların parça parça gelmesinin Uygur Türkleri ile bir alakası olduğunu düşünüyor musunuz?" diye sordu.

Bunun üzerine Aytun Çıray, "Düşünüyorum, zaten bana bunu direkt olarak söyleyen olmasa da ima eden bir yetkili oldu" dedi.

Etiketler
Kilis İzmir İYİ Parti Aytun Çıray