Ümitcan Uygun'un ifadesi ortaya çıktı

Ümit Can Uygun daha önceden hakkında uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle ilgili herhangi bir işlem yapılmadığını gündeme gelen videoyu kendisinin yayınlamadığını savundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında sosyal medyada uyuşturucu kullanırken görüntüleri kaydedilen ve Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olan Ümitcan Uygun, emniyetteki ifadelerinin ardından Ankara Adliyesine getirildi.

Ümitcan Uygun 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklandı.

Sabah Gazetesi'nden Dilhan Dumanoğlu'nun haberine göre; Uygun ifadesinde, daha önceden hakkında uyuşturucu ve uyarıcı maddeyle ilgili herhangi bir işlem yapılmadığını gündeme gelen videoyu kendisinin yayınlamadığını iddia etti.

Ümitcan Uygun'un ifadesi ortaya çıktı - Resim : 1

Adına birçok sosyal medya hesabı açıldığını bu hesapları kimin yönettiğini bilmediğini öne süren Uygun, "Ben 'metamfetamin' maddesini bir defa kullandım. 3 4 yıl öncesinden bu yana hiçbir uyuşturucu yada uyarıcı madde kullanmadım. Bu maddeyi Maltepe'de Milano Pavyonundaki konsomatris olarak çalışan takma ismini 'Kumsal' olan kişiden aldım. Ben bu maddeyi bu kadınların bulunduğu tam olarak açık adresini bilmediğin ancak polislere göstermiş olduğum ikamette kullandım. Bu maddeyi bu kadınlar nereden kimden aldıklarını bilmiyorum. Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmıyorum." dedi.

Etiketler
Aleyna Çakır cinayeti Uyuşturucu