Edoksis e-Dönüşüm için stratejik ortağınız: Tüm elektronik belge akışınızı Edoksis ile yönetin

Edoksis e-Dönüşüm için stratejik ortağınız: Tüm elektronik belge akışınızı Edoksis ile yönetin

Edoksis e-Dönüşüm İçin Stratejik Ortağınız: Tüm Elektronik Belge Akışınızı Edoksis İle Yönetin

Edoksis ile e-Fatura, e-İrsaliye, e-Arşiv ve e-Defter gibi yasal uygulamalara kolayca uyum sağlayın, e-Mutabakat ve e-Analiz ile süreçlerinize hız kazandırırken aynı zamanda verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Peki Neden Edoksis?

Edoksis, farklı sektör ve ölçekteki firmalara SabancıDx güvencesi ile sunduğu kesintisiz ve hatasız hizmet ile öne çıkıyor. ISO standartları ile de güvenli bir platform sunuyor.

Karmaşık süreçlerinizi “akıllı” hale getiren, finansal kontrollerin güvenliğini sağlayan hizmetleri ile Edoksis, yasal mevzuata uyumun yanı sıra sayısız fayda sunar. İleri düzey danışmanlık tecrübesi ve özel entegratörlük hizmetleri ile Edoksis rakiplerinden çok daha öne çıkmaktadır.

· SabancıDx Güvencesi

· İşletim, Yazılım ve Çağrı Merkezinin Tek Sahibi; Kurumsal ve Güvenilir Hizmet

· Sektörün Önde Gelen ERP Çözümleri ile Güçlü Entegrasyon

· Danışmanlık Tecrübesi ile Özel Entegratörlük Hizmetleri

· 7/24 Kesintisiz Çalışan Platform

· Mevzuat, Saklama, Güvenlik, Kalite ve Denetim Değişikliklerine Uyum

· SabancıDx Veri Merkezi ile Yedekleme İmkânı

· Tüm GİB Entegre Uygulamalarda 10 YIL Saklama Güvencesi

· Giriş, Portal, Kayıt, Saklama Ücretleri Olmadan Sadece Aylık Fatura ile Ödeme

· Onay Akış Süreçleri ve Yönetici Paneli Sayesinde Kolay ve Etkin Yönetim

· Mobil Kullanım Sayesinde Yerden ve Zamandan Bağımsız Kullanım

Rakamlarla Edoksis

Edoksis e-Dönüşüm için stratejik ortağınız: Tüm elektronik belge akışınızı Edoksis ile yönetin - Resim : 1

Edoksis Hangi Dijital Çözümleri Sunuyor?

e-Fatura

Edoksis kurumsal yapısı ile GİB tarafından tanımlanan standartlara tam uyumlu, güvenli, hızlı ve kesintisiz e-Fatura çözümleri sunar. Edoksis’in kolay, ekonomik, sürdürülebilir yapısı size güçlü bir entegratör ile çalışmanın avantajlarını ve faturalarınızın güvenli dolaşımını sağlar.

e-İrsaliye

e-İrsaliye ile kayıt güvenliği sağlayın e-İrsaliye, standartları ve veri şekli GİB tarafından düzenlenmiş dijital irsaliye belgesidir. Edoksis'in yasal mevzuata tam uyumlu olarak desteklediği e-İrsaliye, sağladığı operasyonel verimlilik, kayıt güvenliği ve maliyet tasarrufu ile dijitalleşme sürecinin bir parçasıdır.

e-Arşiv

Edoksis, e-Arşiv uygulaması ile iş gücü ve zaman tasarrufu sağlarken, arşivleme maliyetlerinizde önemli bir azalma elde edersiniz. e-Arşiv özellikle yüksek hacimli fatura kesilen sektörler için denetim ve yönetim faaliyetlerinde hız, esneklik ve kolaylık sağlar.

e-Defter

e-Defter çözümü ile Vergi Usul Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri gereğince tutulması zorunlu olan defterler GİB tarafından duyurulan format ve standartlara uygun olarak elektronik dosya biçiminde hazırlanır, kaydedilir ve beratları GİB’e gönderilir. Edoksis mevcut ve olabilecek değişikliklere tam ve zamanında sağladığı uyum ile size en güvenilir platformu sunar. Operasyonel verimliliğinizi artırırken risklerinizi minimize eder, denetim kolaylığı sağlar

e-Mutabakat

e-Mutabakat, özellikle telefonda çok zaman ve emek harcayarak yürüttüğünüz dönemsel mutabakat süreçlerinizi zahmetsiz, kolay ve hızlı gerçekleştirir. Elektronik ortamda gönderilen mutabakatlar ve gelen sonuçlar kolaylıkla takip edilir, uyumsuzluklar karşılaştırmalı olarak kısa sürede bulunur. Mutabakat mektuplarının doğru kişiye ulaşması sağlanırken ERP entegrasyon özellikleri ile mutabakat sürecinizi hızlandırır, yönetimi ve takibi kolay bir sistem sunar.

e-Analiz

e-Analiz çözümü, e-Defter'in standart şematron kontrolleri dışında daha detaylı finansal ve muhasebesel kontrollerini yaparak, hatalı e-Defter üretmenizi engeller ve e-Defter'i GİB'e beyan etmeden önce olası tüm finansal riskleri ortadan kaldırmanıza yardımcı olur.

Edoksis Dünyasına Katıl

Sizlerde dijital belge süreçleriniz için buradan hızlıca talep bırakabilirsiniz. Aynı zamanda www.edoksis.net adresinden tüm detaylara ulaşabilirsiniz.