Gal Gadot son filmiyle merak uyandırıyor

Marvel evreninde ortaya koyduğu performansla ilgi çeken Gal Gadot, Wonder Woman filminin ikinci projesiyle sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Gal Gadot son filmiyle merak uyandırıyor

Marvel evreninde ortaya koyduğu performansla ilgi çeken Gal Gadot, Wonder Woman filminin ikinci projesiyle sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Wonder Woman 1984 adlı yapım film izle arasına eklenmeye hazırlanıyor. Aynı zamanda da bu proje hakkında gelen haberler de sinema severleri tatmin edecek türde yer alıyor. Amerika’da 25 Aralık günü vizyona girecek olan bu filmin, ülkemizde ise 2021 yılının başlarında ortaya çıkacağı gündeme gelen konular arasında yer alıyor. Aynı zamanda da Amerika HBO Max’te de aynı gün sinema severlerle buluşma durumu görülebilecek. Bu sayede de dijital platformdan da bu filmin rahatlıkla izlenebileceği söylenebiliyor.

Wonder Woman filminin ilk projesi global olarak 821 milyon dolar gibi bir hasılat elde etmiş ve sinema severlerin yoğun olarak ilgisini çeken 2021 filmleri arasında da yer almıştı. Pandemiden ötürü sadece sinema odaklı olarak vizyona girmeyecek olan bu yapımın, 25 Aralık’a kadar ertelenmesi durumu söz konusu olmuştu. Ancak pandemi etkisinden ötürü bu yapımın aynı gün HBO Max aracılığıyla yayınlanması amacı güdülerek, daha fazla sinema severe erişmesi durumu göz önünde bulunduruldu. Ülkemizde HBO Max olmadığından ötürü filmin 25 Aralık’tan daha sonraki bir tarihte yayınlanması gibi bir durum gündeme geliyor. Ancak bu konu hakkında da net bir bilgi verilemiyor.

Wonder Women serisinin ikinci filminin yaklaşık olarak 1 milyar dolar gibi bir hasılat elde etmesi bekleniyordu. yerli filmler arasında en yüksek kazanç elde eden yapım olarak da tarihe geçecekti. Bu film ilk yapımda da olduğu gibi Patty Jenkins tarafından yönetiliyor. Aynı zamanda da senaryo konusunda da Dave Callaham ile Geoff Johns isimleri yer alıyor. Filmin başrolü olan Gal Gadot’a eşlik edecek olan isim de Chris Pine olarak belirlenmiş. Aynı zamanda da filmin kötü karakteri olacak olan isim ise Pedro Pascal kendini gösteriyor. Filmin fragmanı bile sinema severlerde merak uyandırırken, sinema severlerin ilgisini çekmeyi başaran bir devam filmi olarak da kendini göstermeyi başarıyor.

Etiketler
Film Sinema