Kuzeninden çarpıcı sözler: 'Gamze intihar etmedi, öldürüldü'

Gamze Açar (17), Ankara’da iş görüşmesi için gittiği otelin 5. katından sabaha karşı şüpheli bir şekilde düşerek yaşamını yitirdi. Açar’ın kuzeni Ahmet Yılmaz, “Bir insan, iş görüşmesine gittiği yerde intihar eder mi? Gamze intihar etmedi, öldürüldü” dedi

Kuzeninden çarpıcı sözler: 'Gamze intihar etmedi, öldürüldü'

Şüpheli ölüme ilişkin gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ankara’da annesiyle yaşayan Gamze Açar, 31 Ekim tarihinde iş görüşmesi için gittiği bir otelin 5. katından şüpheli şekilde düşerek yaşamını yitirdi.

Açar, önceki gün memleketi Antalya’nın Aksu ilçesinde toprağa verildi. Baba Ferhat Açar, “Bu iş planlı bir cinayet” dedi.

Cumhuriyet'ten Kübra Köklü'nün haberine göre, Açar’ın kuzeni Ahmet Yılmaz ise şunları dile getirdi:

“Annesine maddi destek olmak istiyordu. O yüzden yarı zamanlı işlerde çalışırdı. Kızılcahamam’da bir otelde iş görüşmesinin yapılacağı söylenmiş. Gamze, otele gittiğinde onu 5 kişi karşılamış. Bundan sonra ne oldu bilmiyoruz. Sabah saat 08.45’te Gamze’nin düştüğü ortaya çıkmış. Bu olay intihar değil, cinayet. Gamze’nin hayalleri vardı, hayat doluydu.”

Olaya ilişkin gözaltına alınan ve Kızılcahamam Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden R. D., M. D. ve M. E. D. tutuklanırken 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden M. D.’nin ifadesinde bir başka odada bulunduğunu söyleyerek, “Odadan gelen gürültüler duydum. Ama odaya gelip baktığımda anormal bir şey yoktu” dediği, R. D.’nin ise Gamze Açar’ın uyuşturucu krizine girdiğini iddia ettiği öğrenildi.

Etiketler
Kadın cinayetleri Ankara