Didim'de Zabıta Müdürü'ne bıçaklı saldırı!

Aydın'ın Didim ilçesinde Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu pazarcı tarafından bıçakla yaralandı. Hacıfettahoğlu, hastanede tedavi altına alındı.

Didim'de Zabıta Müdürü'ne bıçaklı saldırı!

Aydın'da, çarşamba günleri kurulan halk pazarındaki denetim sırasında Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu (44) tartıştığı pazarcı B.T. tarafından bıçaklandı.

​Didim Belediyesi Zabıta ekiplerdi, Yeni Mahalle’de kurulan halk pazarında denetim yaptı. Denetimler sırasında, Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu ile uyardığı bir pazarcı arasında tartışma çıktı.

Tartışma büyüyerek kavgaya dönüşürken pazarcı B.T. bıçakla Zabıta Müdürü Hacıfettahoğlu'nu göğsünden yaraladı. Hacıfettahoğlu kanlar içinde yerde kalırken, B.T. olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yerde kalan Hacıfettahoğlu, beraberindeki zabıta memurlarınca Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Hacıfettahoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve Didim Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Şener, hastaneye gelerek Hacıfettahoğlu'nun sağlık durumu hakkında Başhekimi Dr. Ethem Bilgiç'ten bilgi aldı.

ÖNCE EŞİ BIÇAKLAMAYA ÇALIŞMIŞ

Zabıta müdürü ifadesinde, ilk önce tartıştığı kadın pazarcı K.T. tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını bu sırada kendini koruduğunu, K.T. bıçaklayamayınca eşi B.T.'nin bıçakladığını söylediği öğrenildi.

YAKALANDILAR

Hacıfettahoğlu'nun verdiği ifadenin ardından polis ekipleni, pazarcı olduğu öğrenilen çifti yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (DHA)

Didim'de Zabıta Müdürü'ne bıçaklı saldırı! - Resim : 1

Murat Hacıfettahoğlu

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay tarafından yapılan açıklama şöyle oldu:

Bir süredir Didim Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevini başarıyla yerine getirmekte olan Zabıta Müdürümüz Murat Hacıfettahoğlu, Didim halkının sağlığı ve huzurunu tesis etmek amacı ile kamu görevini yerine getirdiği esnada haksız ve hukuksuz bir şekilde kazanç elde etmesine müasaade edilmeyen bir takım kişi ve kişiler tarafından hainm bir saldırıya uğramıştır.

Bilinmelidir ki, Didim halkından aldığımız destek ve yasaların bizlere vermiş olduğu yetkiler doğrultusunda görevimizi ifa etmekten asla imtina etmeyeceğiz.

Didim'de Zabıta Müdürü'ne bıçaklı saldırı! - Resim : 2

Etiketler
Aydın Hastane Saldırı