Fahrettin Altun'un eşinden Ece Üner'e destek: Yerli ve milli duruş alerjisi...

Ermeni asıllı ABD'li model Kim Kardashian'a yönelik söylediği sözler nedeniyle sosyal medyada linç edilen Ece Üner'e İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun'dan destek geldi.

Fahrettin Altun'un eşinden Ece Üner'e destek: Yerli ve milli duruş alerjisi...

Ermeni asıllı ABD'li modelin Azerbaycan ve Türkiye hakkındaki sözlerinin ardından SHOW TV Ana Haber sunucusu Ece Üner'den tepki gelmişti.

Üner, "Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" diyerek Kardashian'a tepki göstermişti.

Ece Üner'in bu sözleri sosyal medyada günün en çok konuşulan olayı olurken cinsiyetçilik yaptığı şeklindeki tepkilere Ece Üner'den sert bir yanıt daha geldi.

Ece Üner, "Pes’miş! Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim!Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak!Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz?Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!" dedi.

FATMANUR ALTUN'DAN DESTEK

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un eşi Fatmanur Altun da Ece Üner'e destek verdi.

Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla,

"Ece hanım, karşı karşıya kaldığınız şey örneklerini daha önce pek çok kez gördüğümüz yerli ve milli duruş alerjisi aslında. Kadın “duyarı” bile konusuna göre, kişisine göre bunlar için. Geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

Ece Üner Fatmanur Altun'a yanıt vererek, "Sağolunuz var olunuz Fatmanur Hanım" dedi.

Etiketler
Fahrettin Altun Kim Kardashian