Şanlıurfa'da virüs alarmı: İlçe müftüsü ile 2 personelin testi pozitif çıktı, şehirde 2 mahalle ile 23 bina karantinaya alındı

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Müftüsü Şehmuz Aslan ile 2 müftülük personelinin koronavirüs testleri pozitif çıktı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 mahalle ile farklı noktalardaki 23 bina karantinaya alındı.

Şanlıurfa'da virüs alarmı: İlçe müftüsü ile 2 personelin testi pozitif çıktı, şehirde 2 mahalle ile 23 bina karantinaya alındı

Viranşehir İlçe Müftülüğünü vekaleten yürüten Şehmuz Aslan ve kurumda çalışan 2 personelin yapılan Covid-19 testleri pozitif çıktı. Aslan ve 2 çalışanın hastanede tedavisine başlanırken, aileleri de evlerinde karantinaya alındı. Filyasyon ekipleri de bu kişiler ile temasa geçenlerin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Şanlıurfa'da 2 mahalle ile 23 bina karantinaya alındı

Şanlıurfa'da, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 mahalle ile farklı noktalardaki 23 bina karantinaya alındı.

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada, koronavirüs testleri pozitif çıkan kişilerin yaşadığı merkez Haliliye ilçesi kırsalındaki Susuz ve İncirli mahallelerinin tamamının karantinaya alındığı belirtildi.

Koronavirüs testi pozitif çıkan kişilerin yaşadığı; Viranşehir'de 7, Haliliye'de 8, Eyyübiye'de 3, Karaköprü'de 3, Suruç'ta 1 ve Siverek'te 1 binada da karantina uygulaması başlatıldı.

Öte yandan, kentte 1 mahalle ile 5 binada uygulanan karantina ise sona erdirildi.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Şanlıurfa Viranşehir